Info

Kaiken takanaTekstien (ja kameran) takaa löytyy vaasalaistunut keski-suomalainen nainen, joka yrittää opetella elämään elämäänsä ja samalla luoda kuvia mielensä maisemista.

Elämäni pyörii hyvin pitkälti työn (olen pesunkestävä toimistorotta), kahden suursnautserin, omituisen kissan, venäläisen karvaooppelin (Ponin) ja valokuvauksen ympärillä. En oikeastaan tiedä mitä on vapaa-aika. Tai tiedän, mutten tiedä mitä se on, kun ei ole mitään mitä pitäisi tehdä. En silti valita, tämä sopii minulle. Kun pysyn liikkeessä, en mieti liikaa.Pääpaino tässä blogissa on ehdottomasti valokuvissa. Ottamieni kuvien lisäksi blogista löytyy muiden ottamia kuvia minusta. En ole malli, eikä minusta koskaan sellaista tulekaan, mutta joskus löydän itseni linssin väärältä puolelta harjoitusvastustajan ominaisuudessa. Eniten nautin kuitenkin siitä, kun saan itse kuvata. Kaikki se pähkäily, tuskastelu, yritys-erehdys ja lopulta (ehkä) onnistuminen ovat syy, miksi tätä jaksaa vuodesta toiseen.

Ensimmäisen järjestelmäkamerani hankin vuonna 2008. Sitä ennen olin saanut pientä pintakosketusta järkkärin käyttöön muiden kameroilla. Ensimmäinen vuosi meni ihan vaan typeriä ja turhia räpsyjä ammuskellessa ja kameran asetuksiin tutustuessa. Nälkä kuitenkin kasvoi syödesssä ja vuosien saatossa olen oppinut yhtä ja toista, etenkin sen, että opittavaa on vielä paljon. Minun onnekseni (ja kuvaajaystävieni riesaksi) minä nautin uusien asioiden opettelusta suuresti.


Vuosien varrella olen valokuvausharrastuksen myötä tutustunut mitä upeimpiin ja ihanampiin ihmisiin, jotka ovat opettaneet minulle yhtä jos toistakin. Olen teille kaikille paljosta velkaa. Kiitos, kaikesta!


Kuvauskalusto:


  • -Canon EOS 5D Mark II
  • -Canon EF 70-200 L USM f 2.8