maanantai 12. joulukuuta 2011

13.12.2011

Joulukalenterin kolmastoista luukku:

Hakusanahaaste

Idea kaikessa lyhykäisyydessään on katsoa, millä hakusanoilla blogiin on päädytty, valita niistä mielenkiintoisimmat ja kommentoida niitä vähän. Bongasin tämän Pienillä tassuilla -hamsteriblogista.

pvc asu - Eipä oikeastaan yllättänyt yhtään, että tällä hakusanalla joku blogiini eksyy. Muutama kyseistä materiaalia oleva asukokonaisuus blogistani löytyykin.
 
sattuuko hukuttaminen? - Wtf? Googlettaako ihmiset oikeasti tällaista? Ja ei, ei se varmaan mukavaa ole, mutta lieneekö sillä väliäkään enää sitten kun toimenpide on saatettu loppuun. Paljon riippuu varmasti myös siitä, puhutaankohan tässä nyt hukutettavan vai hukuttajan näkökulmasta...

linssimuki - Tämä on yksi yleisimmistä hakusanoista blogin otsikon ja oman nimeni lisäksi. Hauska kapistus, itseltänikin sellainen löytyy. Vinkiksi sanottakoon, että tällaisenkin hankinnassa kannattaa panostaa laatuun, eikä välttämättä ostaa sitä halvinta. Omani nimittäin vuotaa jo.

vaatteet päällä suihkuun - Tässäkin kohtaa herää kysymys, että miksi, OI MIKSI, tätä on googletettu? Viimeisen kuukauden aikana tällä haulla on viidesti eksytty blogiini. Ja kyllä, olen kerran kuvausta varten mennyt vaatteet päällä suihkuun, eikä se ollut kovin mukavaa. Märistä vaatteista tulee kovin äkkiä kylmiä ja inhottavia.

milla kouhia - Milla, sulla on selkeästi stalkkeri. =D

narttu - Olemme asian ytimessä. Suosituimpien hakusanojen top 3.

ruusutatuointi - Tämä hakusana on käytössä eri muodoissaan joka päivä. Ilmeisesti varsin suosittu tatuoinnin aihe. Ei siinä, hieno ruusutatuointi voi olla todella hieno (kuten esimerkiksi kuvaamani ruusutatuointi on). 

Tämä olikin mukava haaste tällaiselle statistiikkoja aktiivisesti kyttäävälle bloggaajalle (kaaviot, käyrät ja numerot ovat aina viehättäneet minua). Haastankin kaikki kanssabloggaajat tekemään saman. Omista statistiikoistaan voi löytyä vaikka mitä hauskaa. Harmittaa, etten ole laittanut joitain hauskoja yksittäisiä hakusanoja ylös, sillä kaikennäköisiä on tullut vastaan tätä blogia pyörittäessäni.

7 kommenttia:

 1. Oh, my. No mä nyt oon niin feimi, että kuka tuosta nyt yllättyy :D

  VastaaPoista
 2. Munkin teki mieli tehä tää ja aloitinkin vain tajutakseni, ettei mulla ollut mitään mielenkiintosia hakusanoja :(

  VastaaPoista
 3. Apua, onpa kivannäkönen "haaste"! Mistä sä löydät ne hakusanat, joilla omaa blogia on haettu? :)

  VastaaPoista
 4. emmi:

  Tilastot -> Liikenteen lähteet (sieltä sitten selailet kaikki ajanjaksot läpi: nyt, päivä, viikko, kuukausi, kokoajalta)

  Tämä haaste oli kyllä hauska tehdä. =)

  VastaaPoista
 5. Milla: Sun viimenen kommentti oli mennyt "roskapostiin". =O

  VastaaPoista
 6. No mä ihmettelinkin, että enkö mä muka lähettänyt sitä, kun se ei ilmestynytkään tohon heti :D

  VastaaPoista