torstai 8. marraskuuta 2012

Punahilkka

Red Riding Hood

Nämä kuvat kävin  ottamassa edellisellä Tampereen reissullani ihastuttavasta Johannasta ja hänen hienosta Emmi -tammastaan. Punahilkka -teema oli Johanna toiveena ja tämähän sitten toteutettiin satumaisen kauniissa metsämaisemassa. Meillä piti olla mukana "susikin", mutta se ei valitettavasti päässytkään tulemaan kuvauksiin, joten meidän piti pärjätä kolmestaan.

Tällaiset kuvaukset ovat helppoja ja vaivattomia toteuttaa silloin, kun kuvauksen kohde on todella panostanut kuvauksiin. Johanna oli tehnyt itselleen upean viitan, sekä löytänyt ylleen satuteemaan sopivan asun. Hevonen oli valmiiksi harjattu kiiltäväksi ja kaikki sujui hyvin ja aikataulussa. Tällaisen kuvauskeikan tekisi mielellään toistekin.

Kiitos Johannalle mukavista kuvaushetkistä!


8 kommenttia:

 1. Vitsi nää sun kuvat on mahtavia ! Hitsi saisit tulla meistäki mun hepan kaa ottaa jotai tämmösii ;D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllähän minä olen aika liikkuvaa sorttia, eli kyllähän nuo kuvaukset ihan järjesteltävissä oleva juttu on. Nakkaa meilillä jos sulla on joku idea mielessä niin keskustellaan lisää. =)

   Poista
 2. Ihan mielettömiä kuvia!!! Noissa kuvissa on jotenkin niin ihana fiilis <3

  VastaaPoista
 3. Näitä jo aikaisemmin ihastelleena, voin vaan ihastella lisää. Ei Emmi näytä ihan samalta tammalta kameran edessä kuin tarhassa möllöttäessä, hienosti osaa poseerata :) On meillä hieno parivaljakko tallikaverina!

  VastaaPoista
 4. Näitä jo facessa ihailinkin! On nämä vaan ihania ja sielukkaita kuvia!

  VastaaPoista
 5. ;D Emmi ihan hiukan vaan inhoaa koiria, joten "suden" terveydentilan varmistamiseksi oli ehkä ihan hyvä, että se ei päässyt paikalle. Tosin olisi voinut tulla hyvin mielenkiintoisia kuvia... ;) Kiitos näistä, tuli hienoja!

  VastaaPoista
 6. APUVVA! Nää uusimmat on kyllä parhaimpia kuvia mitä on ollu!:o Aivan uskomattomia kuvia jällleen;oo Aina sama juttu, joka päivä käyn tarkistamassa oisko siulla uusia kuvia:'D Ai että. Voi kun sais omista hevosistakin tuollaisia kuvia, Aivan mahtavia!
  Ajattelin käyttää muuten jotain ottamaasi kuvaa kuvaamataidon työssä, Jossa pitäisi tehdä profiilikuva?

  VastaaPoista
 7. Vau! Upeimpia kuvia mitä ikinä olen nähnyt!

  VastaaPoista