torstai 22. syyskuuta 2011

Kiirettä ja intoilua

Jälleen kerran syksyn kiireet pääsivät yllättämään. Tekemistä tuntuisi olevan vaikka muille jakaa. Olen laitellut koiria ja kuvia, kuvaillut jotain projekteja, treenaillut koirien kanssa ja välillä on pitänyt käydä töissäkin. Huh!

Nyt aion kuitenkin pyhittää loppuviikon hauskanpidolle. Huomenna suuntaan tieni kohti Jyväskylää ja tanssisali Lutakkoa, jossa iki-ihana tanssiorkesteri, PAIN, saa oikein luvan kanssa tempaista minut irti tästä todellisuudesta. Kiitos tack. Tätä olenkin odottanut ja hehkuttanut jo ties kuinka kauan. (Syvimmät pahoittelut kaikille niille ihmispoloille, jotka ovat joutuneet minua kuuntelemaan viimeiset viikot. Lupaan ettei tämänkaltainen intoilu toistu. Ainakaan ihan heti...)

Päivän positiivisuuspläjäyksenä sanottakoon, että minullapas onkin tänään perjantai ja huomenna vietän rattoisasti KESÄLOMAA (yksi päivä, vautsi vau!). Sunnuntaina palaankin sitten jo takaisin "sorvin ääreen", tosin en toimistolle, vaan kameran taakse.

Tulkaahan tutut morjestamaan jos näätte minut Lutakossa hortoilemassa. Itse kun en koskaan näe ketään tai huomaa yhtään mitään. (Tästäkin pahoitteluni asiasta "kärsineille") 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti