sunnuntai 30. syyskuuta 2012

Louhoksen enkeli ja se toinen

Louhoksen enkeli
© Milla Kouhia
Yllä oleva kuva on otettu Tampereen lähistöllä sijaitsevalla louhoksella eräänä kylmänä ja tuulisena lauantaipäivänä. Köytettynä vedessä seisoessa ehti miettiä kaikenlaista. Mennyttä, tulevaa, sekä juuri sitä kyseistä hetkeä. Pääasia kuitenkin oli, että kuten yleensäkin, pystyin suhtautumaan tuossa tilassa kaikkeen paljon rauhallisemmin kuin normaalisti. Köydet tuntuvat hidastavan aikaa.

Mallin asema tällaisissa kuvauksissa on melko tukala, sillä vesi oli kylmää ja tuuli oli kylmää. Sitominen ei tapahtunut sekunnissa, eikä kuvan ottaminenkaan varsinaisesti ollut mikään lyhyt prosessi. Lisäksi minulle tulee aina kylmä kun köydet avataan, joten käytännössä olin kuvauksen jälkeen umpijäässä. Pahin huolenaihe kuitenkin tämän kaltaisissa kuvauksissa on turvallisuus. Tuosta kun kädet sidottuna kaatuu märkä, painava hame päällä naamalleen, siitä ei ominavuin nousta. Siksipä minulle olikin järjestetty kaksi turvamiestä mukaan (kiitokset Pasille ja Sapelle).

Toinenkin kuva napattiin samalla reissulla, ennen vedessä leikkimistä. Siinäkin tuli kylmä, mutten ehtinyt ajatella yhtä paljon. Idea tähän kitarakuvaan on pyörinyt päässäni jo hyvän aikaa ja vihdoin sopiva tilaisuuskin tuli. Toki ennen kuvauksia meidän piti käydä Millan kanssa paniikkishoppailemassa alusvaatteet tätä kuvaa varten, mutta toisaalta minut tuntien ne ei ole edes mitkään kuvaukset, mihin kaikki on valmiina kuvauspäivän aamuna. Kitarakamat saatiin kätevästi lainaan Sapelta.


Se toinen kuva, jolle en keksinyt nimeä...

Infoa kuvista:

Kuvat ja edit: Milla Kouhia
Malli: minä
Köydet: Pasi Itäsalo
Kitarakamat: Sape Koskinen

1 kommentti: