perjantai 6. tammikuuta 2012

Fina ja Bosse

Fina ja Bosse

Mielenvirkistykseksi kuvailin eilen työkaverini ihastuttavia koiria, Finaa (X-rotu) ja Bossea (kiinanharjakoira). Tunnen itseni paljon varmemmaksi kuvaillessani eläimiä. Niiden kanssa on niin paljon helpompi toimia kuin ihmisten ja ne näyttävät lähes jokaisessa ruudussa hyvältä, tai vähintäänkin söpöltä. Ne ovat aitoja, eikä niillä ole estoja (pelko/arkuus on eriasia). Eläin ei koskaan esitä mitään. Kun se näyttää iloiselta ja onnelliselta, voit olla varma, että se myös on sitä.


Kaikenkaikkiaan kuvaukset sujuivat vaivattomasti. Koirat olivat hyvin koulutettuja ja omistaja tehtävänsä tasalla. Korvaamattomana lisäapuna toimi ystäväni, ja tässä tapauksessa myös assarini, Rauli, jonka päätehtävänä oli sen koiran viihdyttäminen, joka ei ollut kulloinkin valojen välissä.

Suuri kiitos Kristinalle, Finalle ja Bosselle, sekä tietysti Raulille!6 kommenttia:

 1. Awwws niiin ihana tuo viimenen kuva!♥

  VastaaPoista
 2. Ihan järkyttävän kaunis tämä Bosse!

  VastaaPoista
 3. Bosse on ihana, myöskin luonteeltaan. =)

  VastaaPoista
 4. Hienosti oot saanut kuvattua tuota mustaa koiraa mustaa taustaa vasten :) Usein tumma ei sovi tummaa vasten ja kuvasta ei erota mitään, mut näissä on valotukset osuneet nappiin!

  VastaaPoista
 5. emmi:

  Kiitos!

  Siinä oli kyllä omat haasteensa ja heijastimen olisi voinut tuoda hieman lähemmäs, mutta olen kyllä itsekin ihan tyytyväinen. =)

  VastaaPoista