tiistai 17. tammikuuta 2012

Jarmo Gladerin mallina

"Frozen" © Jarmo Glader

Ihan ensimmäiseksi sanottakoon, että tykkään tästä kuvasta aivan kamalasti ja minun piti hetki tuijottaa tätä ja miettiä, että olenko se todellakin minä. Tokikin tiesin, että tuo mekko on ihan "pretty", maksoihan se pienen omaisuuden (minun mittapuullani) ja on myöskin lempimekkoni, mutta tässä kuvassa se näyttää... no, hemmetin hyvältä.

Jarmo kuvasi tämän kuvan sunnuntaina "minun" studiollani ja minun kamerallani. Olen todella ylpeä pikku-Caanonistani, sekä tietysti myös kuvaajasta, jolta kyllä osasinkin odottaa upeaa jälkeä. (Joskin minulta juuri taidettiin viedä oikeus valittaa, että kalustoni on riittämätön, heh.) Yritin luonnollisesti imeä itseeni kaiken tiedon mitä minulle yritettiin antaa, mutta putosin aika nopeasti kelkasta ja tyydyin nauttimaan prinsessafiiliksestä.

Täytyy tosin tunnustaa, etten edes muista koska olisin viimeksi jännittänyt kuvauksia näin paljon, mikä oli sinänsä aivan absurdia. Olen ollut viimeaikoina enemmän ja säännöllisemmin "valohoidossa" kuin koskaan, studio oli tuttu ja kuvaajakin on ystäväni. Silti tutisin kuin haavanlehti, enkä meinannut saada edes mekkoa päälleni. Tunsin itseni kertakaikkiaan naurettavaksi. Sain kuin sainkin itseni kerättyä kokoon ja saatiin kuvat otettua. Tuntuu vaan niin oudolta, että ihminen voi jännittää jotain ns. "vanhasta tottumuksesta" ilman mitään syytä.

Kiitos miljoonasti Jarmolle, joka jälleen näytti taianomaiset kykynsä ja sai minut sekä tuntemaan itseni prinsessaksi, että myös näyttämään siltä. Kiitos!

16 kommenttia:

 1. Toi kuva tosiaan on ihan törkeen upee! ^^ Saispa mustakin noin hyviä kuvia :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos. =)
   Mä tiedän että susta saisi vaikka kuinka hienoja kuvia. =)

   Poista
 2. Vastaukset
  1. Thanks! Suurin kiitos tästä kuuluu kyllä kuvaajalle. =)

   Poista
 3. Kiitos vain kovasti itsellesi Heidi kun pääsin pitkästä aikaa kuvailemaan :) Ja kuten sanottu niin enää et voi perustella mitään sillä tekosyyllä että kamera, objektiivi, valokalusto tai studio ei riittäisi; varsinkin tuo studionne oli aivan mieletön kuvauspaikka, olen kade :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Onneksi sen ole hirmu usein sortunut valittamaan riittämättömästä kalustosta. Muutoin saattaisin nyt hävetä itseni kuoliaaksi. XD

   Ja totta turiset. Tuo studio on ihan mieletön! Olen todella onnekas kun minut huolittiin porukkaan mukaan.

   Niin ja tervetuloa vaan toistekin. Oli todella mukavaa ja tykkään lopputuloksesta ihan suunnattoman paljon!

   Poista
 4. Ihastuttava kuva! Ja sun hiukset on tosi kauniisti! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Sonja! ^^ Hetken kyllä väsäsinkin noita hiuksia ja usko meinasi loppua jo kesken. =D

   Poista
 5. Vau, ihan uskomattoman hieno kuva!:O Kaunis olet, ja mikä vyötärö ^^<3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Vivian! Taitava kuvaaja ja photoshop tekee ihmeitä. =D

   Poista