torstai 27. joulukuuta 2012

Liekkitukkadiiva

"Liekkitukkadiiva"
© Fanny

Koska mayojen kalenterienkin mukaan on alkanut uusi aika, minä repäisin ja luovuin mustista kutreistani hieman pirteämpään värimaailmaan. Eihän sitä koskaan tiedä jos uusi tukka toisi myös uusia kuvioita tähän elämään. Jostainhan se muutos on aloitettava, miksei sitten vaikka hiuksien väristä. Kestää kyllä tovi ennenkuin opin tunnistamaan oman peilikuvani vaaleammassa lookissa.

Kuvaan ja tukkaan sain jotain käsittämätöntä inspiraatiota (vaiko pakkomielteen?) Kuningas Pähkinän ja Setä Tamun maailmanlopunpäivänä julkaisemasta "Hei Scully" -biisistä. Kerrassaan loistoralli, jota tulen kaikkien tovereiden suureksi riemuksi taatusti hypettämään pitkin tulevaa vuotta mm facebookissa tasaisin väliajoin. Enkä edes taida pahoitella tätä asiaa. Kiitokset vain pojille hyvästä biisistä. Johan sen perään kerettiinkin jo studion sekopääporukalla vuosi huudella.

Visio kuvaan oli siis minulla hyvinkin valmiina kun sain uuden värin päähäni. Kun sitten pääsin studiolle asti, fiksasin valot paikoilleen ja päästin Fannyn räiskimään kuvia. Siis heti kun olin saanut tuon vaatevirityksen pysymään päälläni tahtomallani tavalla... Kahden hakaneulan voimalla se oli sinänsä jo suoritus. Kuvauksiin ei paljon aikaa tuhlailtu, eikä pahemmin photariinkaan ja kuva olikin nopeasti valmis ja ns linjoilla. Joskus on kiva tehdä vain ihan yksinkertaisia juttuja ilman mitään kummallisia kikkailuja.

Infoa kuvasta:

Kuva: Fanny
Edit: minä
Malli: minä

Ja käykäähän kuuntelemassa "Hei Scully" TÄÄLTÄ!

8 kommenttia:

 1. En edes tuntenut sua tosta kuvasta :D Mutta tosi ihanat hiukset!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tykkään kans uudesta tukasta paljon, mutta en meinaa itsekään tunnistaa itseäni kun katson peiliin. Vaatinee totuttelua. =D

   Poista
 2. Ilman tuota uutta tarraa en olisi myöskään tunnistanut! hyvin sopii uusi väri!! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Heh. Se onkin hyvä, että mulla on tuo tunnistusmerkintä, ettei tule erehdyksiä. =D

   Poista
  2. heh :D jep! Tuossa se muutenkin tulee esille ihan uudella tapaa, onko sitten asento, värit vai mikä, en tiedä, mutta kaunis se on!

   Poista
  3. Kiitos. Se on minunkin mielestäni hyvin kaunis ja jotenkin sen vain kuuluu olla tuossa.

   Poista
 3. Multa on menny tää kuva ihan ohitte, on kyllä mahtava ja Hei Scullyä ei tällä hetkellä voita mikään suomalainen ralli :D
  Hyvin sopii kyllä liekkitukka sulle ^_^

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kiitos. Tykkään itsekin tästä tukasta.

   Ja juu, "Hei Scully" on kyllä parasta pitkiin aikoihin. Kyllä noi pojat vaan osaa!

   Poista