sunnuntai 24. maaliskuuta 2013

Matrix ja MIB

"Matrix"

Lauantai tuli vietettyä studion uumenissa Hannun, Pasin, Jossun, Sofian ja Annikan kanssa. Kuvasettejä tuli ammuskeltua yhteensä seitsemän, joten tuntumaa uuteen kameraan tuli heti kerralla kunnon annos. Päivä piti sisällään vähän pinup kuvauksia ja muutamat leffashootit, josta tässä postauksessa kaksi esillä, paljon huonoja juttuja, naurua, liikaa kahvia, energiajuomaa sekä herkkuja, uusia valaisukokeiluja, ideointia ja yleistä hengailua. Olen vieläkin ihan poikki ja huomenna pitäisi palata taas arkeen. Mutta ei se mitään, väsymys kuuluu asiaan ja on ehdottomasti kohtuullinen hinta moisesta hauskanpidosta. Illalla käytiin vielä tsekkaamassa ihanan Lucky Helln esitys Amarillossa, joten minulla todellakin oli karkkipäivä.

Ja sitten näihin kyseisiin kuviin. Ihan "kuvausurani" alusta lähtien olen "unelmoinut" vastaavien leffakuvien ottamisesta. Nyt aika tuntui kypsältä näihin ja Pasin innoittamana lähdettiinkin toteuttamaan pari kehitteillä ollutta ideaa. Sekä Matrix, että MIB kuuluvat leffasuosikkeihini. Muistan edelleen sen, kun näin Matrixin ensimmäisen kerran. Olin aivan myyty. Tarina upposi minuun kuin veitsi lämpimään voihin. Oli siis aivan ilmiselvää, että innostun tästä ideasta. Lisäksi molemmat näistä ovat sellaisia elokuvia, joista sai tehtyä hyvin, hyvin pienellä vaivalla kuvat niin, ettei jää epäselväksi mistä idea on lähtöisin. Pasi teki miehen työn kameran edessä, eikä näiden ottamiseen kovin montaa ruutua tarvittu.

Kiitos koko porukalle virkistävästä, luovasta ja hillittömän hauskasta viikonlopusta. Tulossa on vielä lisää kuvia (facebooksivuillani on jo esillä pari kuvaa Annikasta. Sivuille pääsette klikkaamalla TÄSTÄ.). Sofia nappaili myös bts kuvia, jotka laittelen blogiin lähiaikoina.

Stay tuned.

"MIB"

4 kommenttia:

 1. Ihailinkin näitä molempia jo Facessa.
  Ihan mahtavia! Hyvä tunnelma molemmissa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Thanks! Mukavaa kuulla että tykkäsit. ^^
   Pasi nyt on tommonen tunnelmallinen mies. =D

   Poista
 2. Vau, mielettömän upeita kuvia jälleen kerran! :)

  VastaaPoista