torstai 7. heinäkuuta 2011

Päivän elämänohje


Ottakaamme kaikki mallia Saagasta, jonka elämä on pelkkää leikkiä, ruokaa ja nukkumista. Jos ihminen olisi yhtä vähään tyytyväinen kuin koira, onnellisia ihmisiä olisi huomattavasti enemmän.

Ehkäpä meidän ihmistenkin pitäisi useammin muistella, miltä tuntuu juosta paljain jaloin aamukasteisella niityllä tai samoilla metsän varjoissa. Voisimme myös kokeilla näyttää aidosti ilomme ja onnemme kun tapaamme rakkaimpiamme, sekä olla uskollisia niille, ketkä ovat uskollisuutemme ja arvostuksemme ansainneet. Pysähdytään joskus nauttimaan hyvistä tuoksuista polkujemme varrella tai katselemaan meitä kiinnostavia asioita ja nautitaan ruuasta (erityisen paljon silloin jos joku sitä meille tarjoaa).

Yritetään siis kaikki olla hieman koiramaisempia. Ehkä meidän ihmisten pitäisi antaa itsellemme lupa innostua pienistä ja jopa näennäisesti typeristäkin asioista, ainakin silloin tällöin, kuten koirat pallosta, puuhun pakenevasta oravasta tai pienestä makkaranpalasta.

5 kommenttia:

 1. Saaga on kyllä aika ihana. ^^

  VastaaPoista
 2. Sun pitääs tulla joskus riisenien kanssa meillä käymään. Voitaas käydä juoksuttamas koiruuksia tua mettätiellä =)Näkis Isabellakin ison koiran ;)
  Kivan näköinen pikku riiseni <3

  VastaaPoista
 3. Pitää kyllä tulla. Tekisi hyvää Saagalle (ja tietysti Sirallekin). =)

  VastaaPoista
 4. Hyviä ohjeita. Näin pitäisi toimia.
  -Leena

  VastaaPoista