tiistai 19. heinäkuuta 2011

Tuska -ahdistus

Voihan kili! Viikonloppuna olisi sitten Tuska -festarit. Onneksi ei yhtään harmita etten minä pääse näihin karkeloihin osallistumaan. En tokikaan ole katkera... *mutinaa ja murinaa* No joo, ehkä ensi vuonna sitten taas. Tänä vuonna joudun jättämään kesän kohokohdan väliin ja jäädä kotiin murjottamaan. Ottaa aivoon ja ahdistaa, mutta minkäs teet. Aina ei voi voittaa. Ei edes joka kesä.

Ajattelin kuitenkin jakaa kanssaihmisille muutaman vinkin Tuskaa varten:

1) Ota mukaan jotain jonka päällä voi istua (viltti on ihan hyvä). Riittävän iso viltti vetää myös mukavasti porukkaa puoleensa ja festarimeininki on valmis hetkessä.

2) Jos et halua käyttää järkeviä kenkiä (kuten allekirjoittanut), ota laukkuun vaikka jotkut läpsyttimet millä voit kipitellä majapaikkaasi päivän päätteeksi. Yli 15cm koroilla kävely muutaman tunnin seisoskelun jälkeen tuntuu aika ikävältä. Kokemusta on... Tämän saman ongelman voi myös ratkaista juomalla sen verran ettei ne kengät enää haittaa, mutta se ei välttämättä ole kovin viisasta.

3) Bongaa avoinna olevat yöruokalat jo etukäteen. Yöllä niiden etsiminen ottaa päähän suunnilleen enemmän kuin mikään ikinä.

4) Jos aiot ostaa jotain, suorita shoppailut jo ensimmäisenä festaripäivänä. Kaikki kivat tuotteet loppuu hetkessä.

5) Jos (kun) laitat päällesi jotain täysin keliin sopimatonta, kuten pvc:tä (ah, se tunne, kun pvc tuntuu sulavan ihoon kiinni), varaudu siihen, että lämmin tulee... Riittävä vedenjuonti olisi ihan suositeltavaa. Oloaan voi helpottaa huomattavasti myös ottamalla mukaan esimerkiksi viuhkan (sangen käteväksi osoittautunut kapistus festariolosuhteissa).

6) Muistakaa käyttäytyä ja olla kiltisti, sekä pitää mieli korkealla ja nauttia bändeistä minunkin puolestani.

No joo, siinä nyt muutama mieleen tullut seikka. Kertokaa minulle sitten oliko uusi paikka hyvä vai ei. Minä jatkan itseni kiduttamista selailemalla vanhoja Tuskakuvia, joista nyt jaan teille muutaman.(Vuosilta 2009 ja 2010)


Hauskaa Tuskaa vaan kaikille sinne pääseville!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti