lauantai 26. marraskuuta 2011

Täällä vartioin minä!

Täällä vartioin minä!
Kulkeminen omalla vastuulla!


Tulipa leikittyä vähän lisää tuolla kalansilmälinssillä. Ihan hauska vekotin, mutta hitusen sellainen "yhdenjutun ihme". Toki jos olisi ihan liikaa rahaa, voisi tuollaisen hankkia itselleenkin laukkuun pyörimään. Luulen kuitenkin ettei tuo omassa käytössä pääsisi ainakaan kamalasti kulumaan. Jonkinmoinen laajakulmalinssi tosin on ihan pakko hankkia heti kun vain talous antaa hivenenkin myöten. Miksi olen onnistunut kehittämään itselleni niin monta kallista harrastusta?

Killi on muuten ehkäpä maailman helpoin "malli". Tätäkin kuvaa ottaessani heiluttelin hiuspampulaa kameran yläpuolella ja sitä tuo katti sitten onnellisena tuijotteli. Sääli, ettei ihmisten ohjaamiseen voi käyttää samoja metodeja kuin eläinten ohjaamiseen.

5 kommenttia:

 1. Onkohan Killi Totorolle jotain sukua? :D

  VastaaPoista
 2. Tai Kissabussille?

  http://29.media.tumblr.com/tumblr_lbj267c4ii1qbq16so1_500.gif

  VastaaPoista
 3. On muuten ihan ilmiselvä kissabussi :D

  VastaaPoista
 4. Hieno kuva! Itseänikin jossain vaiheessa himotti tuo kalansilmäobjektiivi, mutta totesin että ei sitä tulisi käytettyä lainkaan. Mieluummin ostaa jonkun hyödyllisemmän jutun silläkin rahalla :)

  VastaaPoista
 5. Heh! Kieltämättä Killillä ja kissabussilla on yhdennäköisyyttä. Ovat varmaan serkkuja. =D

  Anniina: Jos saat lainaksi jostain, on se ihan kiva lelu hetkeksi, mutta en minä ainakaan voi suositella sen ostamista laukuntäytteeksi.

  VastaaPoista