torstai 17. marraskuuta 2011

Välikommentteja

En ole pitkään aikaan kirjoittanut mitään järkevää, mutta älkää surko, rakkaat lukijat, en tee sitä nytkään. Ajattelin vain päivitellä ns. kuulumisia, vaikkei tänne nyt varsinaisesti mitään kuulukaan. Omassa elämässäni juoksen paikasta toiseen ja yritän löytyy sopivia rutiineja "uuteen" elämääni, eli sovittaa yhteen Ponin, koirat, työt, valokuvauksen, ystävät jne.  Levätäkin voisi varmaan joskus? Eiköhän tämä kuitenkin tas asetu uomiinsa hiljalleen.

Valokuvauksen saralla olen keskittynyt enimmäkseen photaritreeneihin ja pään seinään hakkaamiseen (melkein kirjaimellisesti). Mitä enemmän luen, katson tutoja ja opettelen, sitä huonommaksi tulen, tai siis siltä minusta ainakin nyt tuntuu. Inspiraatiokin on vähän hukassa. Yllätyksekseni minua huvittaisi enemmän olla vaihtelunvuoksi sillä kameran väärällä puolella, valohoidossa. Onneksi yksi erittäin hauska projekti onkin tulossa joulukuun alussa. Pitäisi varmaan ottaa joku pikku treenikausi, että ruho olisi kunnossa. Se on pitänyt aloittaa jo ajat sitten, mutta tässä minä vain istun ja syön suklaata...

Yhteenvetona voitanee sanoa, että täällä pyyhkii ihan kohtalaisesti, joskin kovin kiireisesti. Ensiviikolla saa taas miettiä, mistä vuorokausiin saa lisää tunteja. Tämä syksyn pimeys alkaisi myös riittää pikkuhiljaa. Ehkä kohta saadaan lunta, jolloin ulkona on kylmyydestä huolimatta edes kauniimman näköistä.

Eiköhän siinä tullut päivitettyä ne tärkeimmät infot tältä erää. Seuraavaan postaukseen yritän saada mahdutettua jotain mielenkiintoisempaa. Jos jollain on toiveita/ideoita, otan niitä mieluusti vastaan.

2 kommenttia:

  1. Jä ei sovi unohtaa sitä meijän videota. ;D Kunhan vaan pääsen sinne...

    VastaaPoista