maanantai 23. huhtikuuta 2012

Ai ny vai?

Hannu sai idean, kysyin koska toteutetaan ja Hannu sanoi laittavansa jo kenkiä jalkaan. Koska minulla oli harvinaisen tylsää, eivätkä kuvat vaatineet kovin kummoista valmistelua, lähdin mukaan. Näinkin voi ilmeisesti suunnitella kuvaukset. Valaistuksen mietin siinä samalla kun tuskastelin missä mun shortsit mahtaa olla. (Ne löytyivät lopulta sukkalaatikosta...)

Musta tuntuu että nämä keväät on sellaista aikaa, etten pääse itse juurikaan kuvaamaan, mutta valohoitoa saan kyllä. Toisaalta photarinäpyttely ja kuvien suunnittelu ovat nekin ihan tervetullutta harjoitusta vaikkei varsinaisia kuvia pääsisikään räiskimään.

No, josko tässä olisi nyt hetkeksi katsottu meikäläisen naamaa riittävästi ja saisin vaihtelun vuoksi kuvata itsekin jotain. Ainakin yhdet koirakuvat pitäisi lähipäivinä ottaa ja tiedä vaikka jotain muutakin hauskaa tulisi mieleen.

Infoa kuvista:

Kuvat: Hannu
Malli: minä
Edit: minä

9 kommenttia:

 1. No kuule täältä löytyis kuvauskohteita vaikka kuinka jos vaan jaksat tänne matkustaa?:) mulla on toukokuun 2 ekaa viikkoa lomaa eli welcome! (valitettavasti en itse voi lähteä kotoa sinne jos mulle tulee se uus koira...)

  Ja sun hiukset taitaa olla just sopivanmittaiset, ehkä 1-2cm latvoista vara lyhentää:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kunhan pääsen sinne asti niin taatusti kuvaillaan kaikkea hauskaa!

   Ja joo, fledaa pitäisi vähän tasoitella pitkästä aikaa. =)

   Poista
  2. sittenpä eikun odottelemaan sun meidän oven taakse ilmestymistä:) mun piti vielä herätä kesken nukahtamisen kun muistin että pyykithän on koneessa... ja kone oli sit jättänyt vedet sisään eli ei ku vielä linkoomaan ja pyykkirummun ääntä kuuntelee - onneks ei oo naapureita XD ja nip/tuck maraton pidetään kuvailujen inspiraationa<3

   Poista
 2. Soot nätti, uskaliasta ottaa nuota kuvia :) Hienoja on!

  Tääläkin löytyy kuvattavia jos joskus haluat Ilmajoelle matkustaa ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos. =) Eipä tossa paljon ehtiny uskallusta miettiä kun niin nopealla aikataululla raahattiin studiolle. =D

   Pidän mielessä jos eksyn sinnepäin. =)

   Poista
 3. Hetken mielijohteesta syntyy yleensä parhaimmat tulokset! Mageita kuvia!

  VastaaPoista