keskiviikko 2. toukokuuta 2012

Lopun kuvaaja

"Even the end needs to be documented"

Tätä kuvaa olen pyöritellyt pienessä päässäni jo jokusen tovin, mutta vasta tänään sain sen itsestäni ulos. Halusin harjoitella kuvien yhdistämistä kokonaisuudeksi ja tämä konsepti tuntui sopivalta siihen. Käytin tähän harjoitukseen yhteensä viittä eri kuvaa. Tarkoitus oli käyttää useampaa, mutta ehkä ensi kerralla sitten. Myöskin piirtelyä ja brushien luomista tuli samalla treenattua. Melkoista nypräämistä siis, mutta siitähän minä eniten tykkään.

Koska en ole aikoihin kuvannut ihmistä ulkona, enkä sen puoleen rakennuksia tai mitään muutakaan "järkevää", meinasin olla todella pulassa, etenkin kun valo-olosuhteet vaihtuivat aika rajusti suunnitellusta puolipilvisestä auringonpaisteeseen h-hetken lähestyessä. Tähänkin tarvitsen rutkasti treeniä, mutta kohtahan tuolla ulkosalla tarkenee taas kuvailla ilman että näpit jäätyy kameraan kiinni.

Upea Jossu suoriutui mallin tehtävästä esimerkillisesti vaikkakin meillä saattoi olla tavallista vaikeampi pitää pokka. En tosin Jossua moiti. Näytin varmasti erittäin viisaalta madellessani hiekassa erehdyttävästi mittarimatoa imitoiden. Yritä siinä sitten ohjata uskottavasti.

Näin tälläkertaa. Treenit jatkuu (toivottavasti) entistä suuremmalla innolla.

Infoa kuvasta:

Kuva: minä
Edit: minä
Malli: Jossu
Stailaus: Jossu
Assari: Ella

Erityiskiitos Hannulle, joka lainasi minulle linssin näihin kuviin, sekä myöskin kameran mallin kouraan. Ellalle lähtee myöskin lämpimät terveiset ja kiitokset seurasta ja hauskuutuksesta taustojen kuvaamisen ajan, sekä assaroinnista varsinaisella kuvaushetkellä (niin ja suklaasta myös).

6 kommenttia:

 1. U P E A !
  Olisko tästä kuvasta tiedossa jotain tekohetken kuvapostausta?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Sonja!

   Valitettavasti olin äärimmäisen laiska ja tylsä enkä tallennellut välivaiheita juurikaan. Ehkäpä jostain muusta vastaavasta sitten. ^^

   Poista
 2. Mahtavaa työtä! Ihokarvoja nostattava kuva, sen verran vaikuttava tää on!

  VastaaPoista
 3. Hei! anteeksi että tulen näin puskasta kysymään, mutta oletko sinä se samettienkeli? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei vain. Kyllä, sillä nimellä minulla on kuvagalleria olemassa. =)

   Poista