sunnuntai 20. toukokuuta 2012

Musiikkia sormille

"Play me"


Kuten olen aikaisemminkin sanonut, musiikki on yksi suurimmista muusistani. Se on myös paras liittolaiseni ja apurini. Silloin kun mikään musiikki ei maistu, asiat ovat todella huonosti. Saatan sujuvasti hypähtää musiikkia kuunnellassani ääripäästä toiseen, joten voitte varmaan kuvitella miltä soittolistani näyttää. Se on sillisalaattia pahimmasta päästä. Kaikkea löytyy iskelmistä black metaliin.

Myöskin muusikoiden työvälineillä on minulle suuri merkitys, vaikken itse mitään osaa soittaakaan. Jos saisin valita minkä tahansa soittimen mitä osaisin soittaa, se olisi ehdottomasti harppu, mutta siitä huolimatta kitara on soitinsuosikeistani ykkösenä. Miksikö? En tiedä, se vain on upea soitin. Yksi maailman seksikkäimmistä asioista on mies soittamassa kitaraa. Sormien kulku kielillä on suorastaan hypnoottista katseltavaa. Hyvää soitantaa voisin katsella tuntikausia.

Näistä mietteistä päästäänkin sitten varsinaiseen asiaan, eli yllä olevaan kuvaan. Koska kitara on kaunis esine ja naisen vartalo on kaunis asia, näiden kahden elementin yhdistäminen kuvaksi tuntui hyvältä idealta. Siispä tein Jossusta kitaran. Tämäkin oli puhtaasti terapiakuva muiden projektien välissä ja samalla harjoitus tulevia kuvia varten. Olisin päässyt tämän kanssa huomattavasti helpommalla kun olisin vain yksinkertaisesti piirtänyt kielet, mutta ei. Olin jästipää ja irrottelin kielet kitarasta muiden osien mukana. Sangen puuduttavaa puurtamista, mutta samalla, ah, niin tyhjentävää.

Infoa kuvasta:

Kuva: minä
Edit: minä
Malli: Jossu

Kuvankäsittelymusiikkina toimi tänään The Overtones - Gambling Man. Minulla on ikävä tapa loopata yhtä biisiä uudestaan ja uudestaan editoidessani. Silloin kun en asunut yksin käytin tästä syystä aina kuulokkeita, mutta nykyään vain tyynesti luukutan kajareista samaa kipaletta tunnista toiseen ja teen todennäköisesti naapurini hulluiksi.


3 kommenttia:

 1. Tykkään kovasti blogistasi ja kuvistasi!Osaisinpa itse kuvata yhtä hyvin :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitoksia kovasti. ^^
   Treenaamalla oppii kyllä ja vielä paremmaksikin. =)

   Poista