keskiviikko 2. tammikuuta 2013

Nuorta lempeä

In love

Tässä vuodessa on selkeästi jotain erilaista kuin edellisessä... Tai sitten se johtuu minusta... En tiedä, mutta jostain kummallisesta syystä minusta tuntuu, että nyt kaikilla on joku ihmeellinen kevätvillitys vaikka kevääseen on vielä pitkääkin pidempi taival kuljettavana. Ei siinä, onnelliset ihmiset, sekä levottomia letkautuksia heittävät toverit, ovat miellyttävää seuraa ja saavat (ainakin yleensä) allekirjoittaneen hyvälle tuulelle. Tänään tosin meinasi yliannostus iskeä kun ensin katseli söpöilyä studiolla ja sitten vielä puuhasteli illan kyseisiä kuvia photarilla.

Fannyn kanssa on ollut jo pitkään puhetta, että pitäisi ottaa tällaisia kuvia hänestä ja hänen poikaystävästään ennen kuin ko herra lähtee armeijaan. Luonnollisesti kuvien otto meni ihan viimetinkaan, mutta ehdittiinpäs kuitenkin. Koska kukaan meistä ei jaksanut tänään olla hirveän vakava, heittelin aika antaumuksella suustani sammakoita (kateelliset huutelee, vai miten se nyt Fanny menikään) ja nauraakin sai ihan luvan kanssa, paljon.

No olihan tuo nuoripari nyt suloinen. Katsokaa nyt. Hellusta kun mikäkin. Tällaisista kuvauksista tulee aina hyvä mieli. Siitä huolimatta minulla on nyt sellainen olo, että seuraavaksi voisi olla hyväksi kuvata jotain ihan muuta, mielellään vaikka jotain veristä tai muuten vaan synkkää, ettei totuus vallan unohdu. Uppoudutaan nyt siitä huolimatta vielä hetkeksi näihin söpöilyihin.
Ei oo helppoa olla ponitytön poikaystävä...

9 kommenttia:

 1. Niinhän ne kateelliset huutelee! :D Tuli kyllä tosi kivoja kuveja, kiitos ihan hurjasti!

  Koska me toteutetaan se verikylpyamme-kuvatus? Sitten ku ollaan tarpeeksi rikkaita sen tekoverimäärän ostamiseen? :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No sitä vertahan nyt ei kauheesti tarvi... Koska sä haluat pestä mun kylppärin? XD

   Poista
  2. Toisaalta... Se on aikalailla nähty. Oon miettiny yhtä toisenlaista kylpyammekuvaa, mut kerron siitä lisää sitten kun saan idean valmiiksi. (tähänkin liittyy tosin se kylppärin pesu...)

   Poista
  3. Kai se on pakko, jos hinnasta sovitaan! :D

   Poista
 2. Mahtava kuva toi viimeinen XD Muutkin tosi siistejä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, mun mielestä tuo viimeinen kertoo kaiken olennaisen. =D

   Poista
 3. oletko siis ihan ammattivalokuvaaja vai mitä teet työksesi? Upeita kuvia!!! rakastan :)
  Millä ohjelmalla muokkaat kuvat?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kovasti! Olen harrastevalokuvaaja, työkseni leikin toimistorottaa.
   Photoshopilla muokkailen. =)

   Poista