tiistai 8. tammikuuta 2013

Odotetut kihlat

Hannu <3 Johanna

Ja rakkaudentäyteisillä postauksilla jatketaan. Tällä kertaa vuorossa on Hannun ja Johannan "viralliset" kihlakuvat. Koska tämä kuulemma oli minun syytäni (ole hyvä vaan Hannu), sain kunnian ottaa myös kuvatkin. Jossulla oli selkeä visio siitä mitä tehdään, eikä näiden kahden kanssa tarvitse kauaa aikaansa kuluttaa kun kuvat on purkissa. Juoruamiseen menikin sitten varmaan puolet enemmän aikaa, mikä on tällä porukalla ihan normaalia. Mitään muuta normaalia hommassa ei sitten ollutkaan. Jos ei lasketa mukaan sitä, että hukkasin kamerani kerran, en meinannut löytää lähetintä (olin varma, että joku on syönyt sen) ja olin muutenkin ihan tavalliseen tapaani kujalla. Se on jännä, miten aina tuttujen kanssa ottaa liiankin rennosti studiolla hengailun. Kuvat saatiin kuitenkin otettua kunnialla ja varmaan väsään vielä jonkun enemmän photoshopatun version tämän upean parin kuvista. Johan tätä kihlausta ehdittiin odotellakin...

Kuvia tehdessä minulle tuli mieleen, että vaikka olen itse ollutkin kihloissa nuorempana useamman vuoden, minusta ei ole kihlakuvaa otettu. Myöskään mitään virallista ylioppilaskuvaa tai muuta vastaavaa ei ole olemassa. Olen tainnut olla "virallisesti kuvattavana" viimeksi ihan lapsena, tyyliin yksivuotiskuvissa, jos koulukuvia ei lasketa. Yksivuotiskuvani olikin niin sensaatiomainen, ettei sen jälkeen tarvinnut mennäkään mihinkään. Suloinen kuolatippa leuan alla, norsukuvioinen hattu ja "peura ajovaloissa" -ilme takasivat sen, että kuva taisi kiertää pitkin Suomea ja olla painettuna jossain lehden mainoksessakin. Sama meno jatkuu edelleen. Joskin nykyisin yritän olla kuvauksissa kuolaamatta kamalasti ja hatutkin olen pyrkinyt jättämään kotiin. Ilme on kyllä ajoittain edelleen yhtä eksynyt kuin yksivuotiaana, ihan sama kummalla puolella kameraa on.


Kaikkea sitä miettiikin iltansa ratoksi. Suuren suuret onnittelut vielä Hannulle ja Jossulle! Enpä kyllä tiedä mitä tekisin ja missä olisin ilman teitä. Oletta rakkaita! Kiitokset myös ihanalle assarilleni Fannylle!

Infoa kuvista:

Kuva: minä
Mallit: Hannu ja Johanna
Edit: minä
Assari: Fanny2 kommenttia: