keskiviikko 17. elokuuta 2011

Aja, osa IOn todella mukavaa näin valokuvauksen harrastajan näkökulmasta, että kaverit pariutuvat superkauniiden ihmisten kanssa. Kiitos Daniel, että toit kuvankauniin Ajan kamerani ulottuville Slovakiasta asti!

Yllätyin positiivisesti kuinka hyvin mallin ohjaaminen onnistui englanniksi vaikken ole kyseistä kieltä puhunut rikollisen pitkään aikaan. Vähän piti miettiä, että miten mikäkin asia ilmaistaan, mutta loppu hyvin kaikki hyvin. Meikkauksen ja stailauksen näihin kuviin tein Ajalle itse. On äärimmäisen helppoa meikata ihminen, joka ei oikeasti tarvitsisi meikkiä lainkaan. Kadehdittavaa suorastaan.

Halusin kokeilla erilaisia valaistuksia näiden kuvien kanssa, koska meillä oli runsaasti aikaa. Molemmat tässä postauksessa esiintyvät kuvat on kuvattu yhdellä flashillä. Yksinkertainen ratkaisu on joissain tilanteissa se paras vaihtoehto. Ei aina, mutta joskus.

5 kommenttia:

 1. On kyllä upeita kuvia ja mallikaa ei rumimmasta päästä ole ;) ! Mie en oo lukenu blogiasi kovin kauan mutta ootko esitelly omat kuvaus vermeesi kun mua kiinnostais tietää mikä kamera sulla on ja millasia putkia jne :) !

  VastaaPoista
 2. Kiitos!

  Malli ei todellakaan ole rumimmasta päästä ja on vielä todella mukavakin kaikenlisäksi.

  Ihan ensimmäisessä postauksessa esittelin kameran ja obskat. Noiden lisäksi löytyy vielä kaks studioflashiä ja heijastin. http://valojenjavarjojentarinoita.blogspot.com/2011/03/ensimmaiset-askeleet.html

  VastaaPoista
 3. Moi! Sulla on ihan mahtava blogi ja osaat tosi hyvin käyttää tota photoshoppia...
  Mulla on nyt kuviksessa tehtävä, jossa pitäis ottaa n. 30 kuvaa rakennetussa ympäristössä, eli niinkun erilaisia tiloja kuvata. Pääaiheena on valot ja varjot, jotka pitäis siis erottua selkeesti. Olisko sulla antaa mitään vinkkejä, mitä kannattais kuvata?

  VastaaPoista
 4. Miten kaunis tämä Aja ja upeita kuvia jälleen!
  Näitä vois kyllä kattella vaikka kuinka kauan..

  VastaaPoista
 5. Anonyymi:

  Kiitos paljon. Photarin käytössä on vielä paljon opittavaa, mutta yritän parhaani.

  Olen itse treenaillut tosi vähän miljöökuvausta, joten vinkkejä en oikein osaa tähän antaa, mutta esimerkiksi hyvällä taskulampulla voit luoda valoja ja varjoja sisätiloissa. Mikäli sinulla on jalusta käytössä, voit käyttää pidempää suljinaikaa, jolloin hämärämmässäkin kuvaaminen onnistuu.

  VastaaPoista