lauantai 13. elokuuta 2011

Jos metsään haluat mennä nyt...

Tänään on ollut todellinen kuvauspäivä, aamusta iltaan. Sonja heilui videokameran kanssa ja still-kuvia räpsi vuoroin Ella ja vuoroin minä. Ensitöikseni päädyin metsään ratsunani uljas tinker-ori Fantasy Shamrock. Vaikka oripoika olikin kovin nuori, se suoriutui esimerkillisesti näyttelijän/mallin tehtävistään, vaikka vieras kuski sitä vähän jännittikin (kuskia jännitti mahdollisesti vielä enemmän). Ella räiski tapahtumasta muutaman kuvan. Photaroinnit puuhasteltiin yhteisvoimin.

© Ella N.
© Ella N.
© Ella N.
© Ella N.

Valtaisan suuret kiitokset Saanalle tämän upean hevosen lainasta! Kyllä minäkin vielä sen orin itselleni joskus hankin. Niissä vaan on sitä jotakin, mitä tammoissa ja ruunissa ei ole.

Varsinainen tuotos, eli video, tulee hieman myöhemmin, sillä editointi ei ole vielä valmis. Linkitän sen kyllä sitten tänne (halusitte tai ette)  kunhan Sonja saa sen valmiiksi.

5 kommenttia:

 1. Voihan juma mikä mies! Täällä kyllä sydän fläpättää nyt suuresti. Hassua, miten suurelta se näyttää vaikka ei olekaan kovin korkea.

  VastaaPoista
 2. Oli kyllä todellinen herrasmies! Kelpais mullekin. =D

  VastaaPoista
 3. awwwsss!!

  Sama täälä, kyllä meillekin ori vielä tulee, niissä on vaan jtn niin käsittämättömän hienua!

  VastaaPoista
 4. Nää on upeita kuvia! Muuta en pysty sanomaan

  VastaaPoista
 5. Upeaa! Selasin blogisi läpi, mutta Tinkeri on se, joka saa kommentoimaan :D Upea. Itse ratsastan mustaa tinkeritammaa, on ne vaan mahtavia!

  Rupean seuraamaan blogia :)

  VastaaPoista