tiistai 23. elokuuta 2011

Something old..?

Sinulle siellä jossain.

En oikein tiedä mitä sanoisin tästä kuvasta. Kyseessä siis omakuva. Tekemisenpuute yllätti, joten ajattelin treenailla valoja. Mistään ei tullut taas mitään, mutta tätä kuvaa päätin raastaa photarissa aikanikuluksi. Koska mikään viritelmä ei onnistunut tällä kertaa, päätin ottaa pari viimeistä ruutua pihtivaloilla epätoivon välttämiseksi. Onneksi ne toimii aina. Edes minä en pysty niitä ryssimään, ainakaan kauheasti.

Muistatko koska olet viimeksi lähettänyt oikean kirjeen? Käsin kirjoitetun sellaisen? Väsätessäni tätä kuvaa näin mielessäni (älkää kysykö miksi sillä en tiedä itsekään) kohtauksen jostain vanhasta elokuvasta, jossa rintamalla oleva sotilas saa postinmukana kirjeen ja valokuvan kotoa. Kaiken sen taistelun keskellä pari pientä palaa paperia toi suunnattomasti iloa. Ehkä pitäisi herättää vanha hyvä tapa eloon ja lähettää kirjeitä silloin tällöin. Minä ainakin ilahtuisin kovasti jos saisin oikean kirjeen. En toki pistä mukavia sähköpostejakaan pahakseni, mutta sähköinen postilaatikkoni täyttyy vain ja ainoastaan työasioista (sekä Jennin ja minun erittäin informatiivisella otsikolla varustetusta viestiketjusta) ja pihalla pönöttävä postilaatikko vastaavasti laskuista.

Voisinpa tähän kuvan yhteyteen laittaa oman pienen kirjeeni, jonka voisin kuvan mukaan liittää, jos laittaisin postia "sotatantereelle".

" You’re so beautiful
But that’s not why I love you
And I’m not sure you know
That the reason I love you is you
Being you
Just you"
 
"I am always here for you"
 

1 kommentti:

  1. Just täs yks päivä puhuttiin äidin kans vanhasta kunnon etana-postista ja siitä kuinka mukava niitä kirjeitä on saada. :)

    VastaaPoista