maanantai 8. elokuuta 2011

Taste of the wild


Nättiä, eikö?

Näin käy kun leikkii terävillä esineillä, tässä tapauksessa kissalla.

Rakas kissani oli siis päättänyt ominneuvoin karata ulos, eikä se tietenkään osannut takaisin sisälle. Löysin sen sitten metsästä harhailemasta koirien kanssa lenkkeillessäni (punainen ei ole paras mahdollinen naamiointiväri Suomen kesässä), nappasin sen syliin ja lähdin kantamaan kotiin. Tottahan toki Sira huomasi, että olin löytänyt Killin ja tuli viivana siihen viereen intoilemaan. Jo ennestään hieman hätääntynyt kissani (joka kyllä suosiolla tuli luokseni ja syliin) säikähti ja alkoi räpiköidä, jolloin korjasin otettani ja tässä tiimellyksessä katti pääsi puremaan minua poskeen ja raapaisemaan takajalan kynnellä käsivarteen.

Eipä auta muuta kuun syödä särkylääkkeitä, hakea antibioottikuuri ja toivoa, että turvotus laskee äkkiä. (Näytän tällä hetkellä ihan hamsterilta)

Kyllä eläimet sitten on ihania...

2 kommenttia:

 1. AUTS! melkoset reiät sai aikaan :O

  Huomasin kanssa tässä joku aika sitten että ei kannata kissanpentua pyyrystää imuroinnin jälkeen, kädet oli ihan verillä kun se sai jonku kohtauksen sylissä, huhhuh.

  VastaaPoista
 2. aijai! :D
  vähän samanlaiset jäljet sain mahaani navan ympärille, kun varomattomasti laskin kissaa sohvalle, no sepä ei halunnutkaan lähteä sylistä ja tarrasi uimarenkaastani kiinni ja siinä killu hetken :D tuntu että koko maha aukesi, sattu niin kovaa!
  aikaa siitä on jo 3v? arvet voi löytää edelleen.. :)

  -Maake http://maakenkissanelamaa.blogspot.com/

  VastaaPoista