maanantai 15. elokuuta 2011

Kamerapäivä

Viimeinen video viikonloppuhubailuista Sonjan kanssa. Lauantai meni mukavasti kameroita kurittaessa. Ella ja Sanna joutuivat hieman kärsimään ja harjoittamaan liikunnallisia aktiviteetteja meidän harrasteidemme vuoksi, kiitos siitä heille.

Voisiko joku kertoa minulle miksi puhun aina niin vahvasti murtaen kun kuvaan? Täytyy alkaa kiinnittää tuohon maneeriin huomiota, sillä tietääkseni en ihan noin vahvasti murra normaalisti. Ainakaan toivottavasti. Ja jotta emme koko porukka vaikuttaisi aivan täysin idiooteilta, tuo "metsä" missä kuvasimme mekot päällä, sijaitsee minun takapihallani. Siksi emme kukaan viitsineet vaihtaa vaatteita. Ella toki luonnollisesti oli pukeutunut kuvauksia varten.

Maltan tuskin odottaa, että pääsemme seuraavan kerran Sonjan kanssa toteuttamaan yhteisiä projekteja. Seuraavaksi taitaakin olla minun viikonloppuvierailuni vuoro. ;)

4 kommenttia:

 1. Pitihän meillä olla hameet senkin takia ettei Ella saisi valittaa kärsimyksiään kun meillä on housut. ;D

  VastaaPoista
 2. Mä oon huomannut itsessäni saman, että alan puhumaan murteilla kun oon ns. esittävässä tilanteessa. Esim. kun pidin pikkusille jotain alkujumppaa tallilla niin en kuulostanut yhtään itseltäni. Hassuinta siinä tosiaan on se, että oon tamperelainen, eikä se murre ollut Tamperetta nähnytkään :D Enkä normaalistikaan mielestäni puhu kovinkaan tamperelaisittain (kai?).

  VastaaPoista
 3. No, mulla kyllä on syntymärasitteena tuo murre, mutta jostain syystä se tosiaan korostuu silloin kun kuvaan.

  Tänään pitäisikin sitten ohjata kuvattavaa englanniksi. Jaiks. =D

  VastaaPoista