keskiviikko 20. kesäkuuta 2012

Pinup.fi

Klikkaa kuvaa ja tsekkaa Pinup.fi!


Nyt sitten paljastuu se suurin syy, miksi minulla on ollut niin kiire ja hulina, etten ole itsekään oikein pysynyt maailman menossa mukana. Eli: Heidi goes Pinup!

Homman nimi on siis se, että olen parin reissun verran koittanut pysyä Sini Tarkkisen luotsaamien, ihanien ja energisten pinup-tyttöjen perässä kamerani kanssa erinäisissä tapahtumissa. Kaikki alkoi oikeastaan ystäväni, nykyisin myöskin Pinup.fi järkkäämän mallikilpailun finalistin, Jennin heittämästä haasteesta hakea mukaan kyseisen kisan semifinaaleihin. Sinnehän minä sitten päädyin, kolmen päivän varoitusajalla Seiskan bileristeilylle vaaleanpunaisessa mekossa lavalle pönöttämään. Kokemus oli huikaiseva. Sain reissulta uusia ystäviä ja ostin aivan liikaa suklaata (kuten aina). Kuvaamaan tällä reissulla "jouduin" vähänniinkuin vahingossa.

Kuvia Seiskan bileristeilyltä:


Making of -kuviakin tuli räpsittyä muutamia. Toivon, että niistä välittyy teillekin se huippuhyvä fiilis mikä meillä oli, sekä myöskin pala sitä jännitystä mitä väreili ilmassa aina välillä. Kiitokset kaikille asianosaisille huippureissusta! Katsellaan mitä tulevaisuus tuo tullessaan.
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti