tiistai 12. kesäkuuta 2012

Vanhaa TuskaaSe on taas se aika vuodesta... Tuska lähestyy ja allekirjoittanut itkee verta kun ei pääse hiippailemaan synkeän joukon jatkoksi. Viime kesänäkin jäi kekkerit välistä. Koska olen ehkä hivenen masokistinen luonne, kaivoin esille vanhoja Tuska -kuvia vuosilta 2009 ja 2010. Loistoreissuja. Minun mittapuulla oikeanlaista festarielämää on se, että festarikaupunkiin siirrytään lentokoneella, välimatkat kuljetaan kaupungin sisällä taksilla ja yöt nukutaan hotellissa. Kyllä, olen mukavuudenhaluinen.

Hienot vaatteet ja epämukavat kengät kuuluvat olennaisena osana kyseisten festareiden nautintoa ja olisi aivan sairaan mahtavaa päästä joskus kamera kaulalla hiippailemaan yleisön joukkoon räiskimään kuvia upeista ihmisistä, jotka ovat panostaneet ulkonäköönsä täysillä. Ehkä tämäkin haave joskus toteutuu. Itsekään en toki ole poikkeus säännöstä vaatteiden suhteen, vaan tottakai jokaiselle päivälle pitää olla oma asukokonaisuus ja jatkobileisiin vielä omansa. Ah, miten ihanaa turhamaisuutta.

Ja vielä kaikkien muiden rannalle ruikuttamaan jäävien riemuksi kuluvan vuoden Tuska -mainosbiisi...


Villat ja pvc ei ole kauhean hyvä yhdistelmä kesähelteellä, mutta kyllä se silti ihan toimiva setti oli....

Immortalin keikalla oli fiilikset kohdillaan.

Välillä vähän sivistynyttä liituraitaa

Kukkuu!

Sunnuntailookki
Punatukkainen ripsihirviö nauttimassa siideriä. Taisin tuon viikonlopun aikana kumota noita neljä.

Paikalla oli porukkaa ihan Australiasta asti. <3


Tässä siis pieni ahdistuksenpurkamiskohtaus blogimuodossa. Vääntäkäähän lukijat veistä haavassa ja paljastakaa ketkä kaikki ovat menossa Tuskaan tänä vuonna?

8 kommenttia:

 1. Ah, olipas mukava muistutus. Uusi Tuska-sovellus puhelimessa ja yhdeksänteen Tuskaan lähtö loppukuusta n_n Voisin tässä samalla kommentoida, että onpa vain hyvä blogi. Näin valokuvauksesta tykkäävänä ihmisenä on mukava seurata studiokuvausmateriaalia, kun siihen itsellä on harvemmin mahdollisuutta :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. "Hieman" olen kateellinen nyt sinulle kyllä. Itsellä olisi suunnilleen sielu kaupan Tuska -reissusta, mutta rahattomana on turha ruikuttaa. =D Noo, ehkä ensi vuonna sitten taas...

   Ja kiitos, ihanaa, että pidät blogistani. =)

   Poista
 2. Olet kyllä tosi kaunis! :)

  VastaaPoista
 3. Aivan ihana tuo päivänvarjo, samantyyppisiä olen nähnyt valkoisena, mutta musta on vieläkin kauniimpi <3 ja toi liituraitakokonaisuus <3 mutta jos meet kameran kanssa tonne heilumaan nii pitää olla varmaan käytännöllisemmät vermeet päällä?;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuo liituraita-asu on mun yksi kaikkien aikojen lemppareista. Pitäisin tuota hametta koko ajan jos se olisi mahdollista. =D

   Ja mitään käytännöllisempiä vaatteita tarvita vaikka kamera olisinkin mukana. On sitä ennenkin kuvattu minihameessa ja korkkareissa... Tosin pitää jättää sitten enimmät rypemiset tekemättä. Minä kun jostain syystä löydän itseni usein kuvaamasta jostain maantasalta. XD

   Poista
  2. sitäpä justiin että sitten pian joku kuvaa sun hameen alta vielä parempia näkymiä XD toi tekoripsikuva muistuttaa mua liikaa johannatukiaisesta - onneksi teillä ei muuta yhteistä sitten olekaan, sinä olet sentään muuten ihan AITO ja ihana<3 :)

   Poista
  3. Pitää kato laittaa tarpeeksi pitkä hame, ettei minihametta sentään tuollaiselle reissulle. XD

   Poista