keskiviikko 13. kesäkuuta 2012

Rippikuvia - Sofia HKävin tänään kuvailemassa kesän ensimmäiset rippikuvat kauniista Sofiasta. Toiveena oli saada kuvat Elli-tamman kanssa ja sehän toki kävi minulle paremmin kuin hyvin. Tutun hevosen kanssa kuvattava on poikkeuksetta huomattavasti rennompi kuin yksinään, sillä keskittyminen ei ole kokoaikaa kameran linssissä ja minun puuduttavassa äänessäni ja huitovissa käsissäni.

Kuvaukset sujuivat kaikinpuolin jouhevasti ja mutkattomasti. Hevonen oli valmiiksi harjattu kiiltäväksi ja Sofia oli laittautunut kun saavuin paikalle. Kuvauspaikatkin löytyivät aivan tallin pihapiiristä. Nuoresta iästään huolimatta Elli oli mutkaton ja rauhallinen kuvattava. Kuitenkin, kuten aina eläimiä kuvattaessa, kiireellä ei pystynyt tekemään, vaan kuvaukset suoritettiin hevosen ehdoilla.

Kiitoksia ihastuttaville kuvattaville ja onnea Sofialle ripille pääsyn johdosta!

Infoa kuvista:

Kuva: minä
Mallit: Sofia ja Elli
Edit: minä


8 kommenttia:

 1. Aivan ihania kaikki, varsinkin heppa on tosi hyvin ekassa ja vikassa kuvassa <3 ja onhan se tossa tokassakin korvat höröllään:) saisit joskus lisätä myös pilalle menneitä otoksia, esim kun kärpäset hyökkää hepan kimppuun jne :D

  ja rippilapsi on kaunis kuin mikä:) omasta ripillepääsystä onkin jo 12vuotta, ihan outoa :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oliko pakko muistuttaa kauanko siitä oikein onkaan? Mihin nää vuodet on menneet?! Jestas! Ollaan jo pian vanhoja pieruja. =D

   Poista
  2. parempi olla vanha pieru kuin tuore pieru - vanhat pierut tuskin haisevat XD pitäiskö kaivella arkistojen kätköstä oma rippikuva ja rippumekko, oon siinä aika superblondi ja ihan vitivalkoinen iho, hyi :D mekko on sentään hieno ja mikä parasta - mahtuu vielä päälle:)

   Poista
  3. Totta toki tuokin. Mut on nyt kyllä vähän vanha olo. XD

   Poista
 2. Upeita kuvia jälleen kerran! :)

  VastaaPoista