keskiviikko 23. maaliskuuta 2011

Pikapäivitys

Pahoittelen blogihiljaisuutta. Aktiivisuuteni puutteeseen on syynsä, mutta niihin en mene tässä. Lupaan kuitenkin, että illalla laitan teille pienen postauksen ja ehkäpä aiheeseen liittyvän uuden kuvankin. Mitään suurta ja fantastista ei ole luvassa, mutta jotain pikkukivaa kuitenkin. Ehkä.

Jottei tämä pikapostaus mene ihan tylsäksi, laitan tähän omaan fiilikseeni sopivan kuvan itsestäni. Kuvan on ottanut ystäväni Ella ja minä olen sitten uittanut kuvaa photarin ihmeellisessä maailmassa. Kuva tehtiin alunperin MaraZillan zombie-videota varten.


2 kommenttia:

  1. Kiva blogi. Annan pikkusen (toivottavasti) rakentavaa palautetta. Mä keskittyisin sinuna pikkusen enemmän kuvan laatuun kuin tuohon photarointiin. Eli esimerkiksi tämä kuva on todella tukossa joistakin kohti. Kuvasta pomppaa ainoina elementteinä (ehkä kuvaan sopimattoman) raju photoshoppaus ja ketut. Mikään muu kuvasta ei oikein jää verkkokalvoille, ja sitä jää sitten miettimään, että mikä oli tämän kuvan idea ja lähtökohta.

    Mutta ilmeisesti et ole itse napsaissut kysesitä kuvaa. Sanoinpa vaan :) Eikä ollut millään tavalla tarkoitus kirjoittaa negatiiviseen sävyyn, vaikka se siltä saattoi kuulostaakin.

    VastaaPoista
  2. Kiitos palautteesta. Tämän kuvan idea ja lähtökohta oli tosiaan pikavedos MaraZilallalle videota varten. Ei mitään sen tähdellisempää. Niin ja toimia itselleni harjoituksena piirrosten ja kuvan yhdistämiseen. (Jostain täytyy aloittaa, eikös.) Kuva on otettu ilman studiovaloja. Otan kylläkin itse vastuun tästä ryssitystä valaistuksesta, vaikken kuvaa ottanutkaan.

    Mukavaa että pidit blogista. Palaute on aina tervetullutta. =)

    VastaaPoista