perjantai 22. huhtikuuta 2011

Biisistä kuviksi osa II


"Entä jos elämän ikuinen virta
katkeaa kuin lahonnut silta?
Entä jos eksyn matkalla laivaan
voinko mä rakentaa tuhkasta taivaan?
Ainoa varma on vain tämä hetki
Heikolla jäällä käy sieluni retki
Anteeksi luoja rauhaasi vaivaan
voinko mä rakentaa tuhkasta taivaan?"
~ Ikuinen virta - Indica ~Ellan kanssa toteutetun kuvausprojektin toinen osio, jossa itse toimin mallina ja Ella kuvasi. Biisivalinta tätä kuvasarjaa varten oli minulle hyvinkin selkeä. Tästä kyseisestä kappaleesta olisi saanut vaikka mitä kuvia kehiteltyä, mutta päätin yrittää pitää homman kasassa ja olla hankkimatta itselleni kovin pahaa flunssaa. Vesi oli muuten pirun kylmää...

Photarointiosion hoidin itse näiden kuvien osalta. Ellalle suuri kiitos kuvaajana toimimisesta. Välillä näinkin päin. Pitää ehdottomasti ottaa uusiksi kunhan keksitään joku jämerä idea. Lukijat saavat toki myös ehdottaa ideoita. =)

Loppuun vielä kuva, jota arvoin pitkään kuvasarjan osaksi, mutta päädyin sitten tuohon toiseen vaihtoehtoon vaikka tästäkin pidän kovasti.

2 kommenttia:

 1. Voi elämä kun olet kaunis! Tykkään näistä sävyistä, sommitteluista ja kollaasin harmoniasta. Viimeisessä kuvassa näytät ehkä jotenkin muokatulta ja luonnottoman laihalta, kun oikea käsi peittää vatsan toisen ääriviivan. Ja paitakin luo vähän semmoisia kummallisia muotoja.

  Indicasta en tykkää yhtään, mutta näin kuviin yhdistettynä lyriikatkin toimii. :)

  VastaaPoista
 2. Kiitos. Tässähän vallan punastuu. =)

  Hyvä että kollaasi toimii. Sitä oli hauska tehdä, etenkin kun ideat oli kerrankin valmiina päässä.

  Tuolle viimeiselle kuvalle naureskelin itsekin. Se on hyvä todiste siitä, mitä voidaan saada aikaan oikealla kuvakulmalla, sillä en todellakaan ole liian laiha. =D

  VastaaPoista