lauantai 30. huhtikuuta 2011

"Photoshopterapiaa"

Mitä minä teen kun minusta tuntuu, että takki on ihan tyhjä? Kun mieli on maassa, eikä mikään huvita? Minä avaan photarin ja alan naputella vailla varsinaista päämäärää ja välillä käyn lukaisemassa mitä foorumeilla ja facessa tapahtuu (ei juuri mitään). Ht.net tosin sai pienen hymyn huulille pelkillä otsikoillaan. Päivän paras oli ehdottomasti "Nolasin itseni kännissä..." (joku toivoo apua morkkikseen). Amatööri... Allekirjoittanut pystyy nolaamaan itsensä ihan selvinpäin, poistumatta lainkaan kotoa... Pitäisikö sitä siis olla useammin "viihteellä", olisi edes joku tekosyy näille toivottomille typeryyksille?

No, parannellakseni fiiliksiäni starttasin photoshopin ja valitsin muutaman kuvan treenauskohteeksi. Päätin ottaa aiheekseni suosikkijuttuni, eli ihon korjailun. En tiedä miksi, mutta se on vain niin kovin kiehtovaa puuhaa. Tällaisen treenin parissa voisi viettää vaikka kuinka kauan aikaa ja varmasti tämän saman puuhan parissa jatkan kikkailua vielä lopun iltaa.

Minulla ei ole teille valitettavasti tarjoiltavana kuin yksi vaivainen kuva (no ok, kaksi kun alkuperäinen lasketaan mukaan), koska ne muut mitä rustailin eivät olleet julkaisukelpoisia (yksi oli sama kuva mikä on jo aikaisemmin ollut täällä, yritin tehdä uudelleen saman muokkauksen ja onnistuin siinä, eikä minulla ole kahden muun julkaisuun lupaa.). Tässä kuva minusta itsestäni, jonka on ottanut ystäväni Karel Vedro, joka oli joulukuussa testaamassa minun flashejäni.

Ennen


Jälkeen

 "Snow White"

Neljätoista layeriä löytyy valmiista kuvasta.
Käytetyt työkalut:
- Surface blur
- Color balance
- Selective Color
- Levels
- Curves
- Brightness/Contrast
- HDR Toning (hauska nappula)
- Vibrance
- High Pass filter
- Clone stamp

Unohdinkohan mä jotain tosta listasta? Oh well...

Muokkailubiisinä tälle kuvalle toimi:
Not Strong Enough - Apocalyptica

(Ja samalla tuli muokattua vähän blogin kommentointiasetuksia, eli nyt kuka tahansa voi heittää kommentin niin tahtoessaan.)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti