maanantai 25. huhtikuuta 2011

Mahakuva


Sira ei taida tänä kesänä olla ihan "bikinikunnossa". =D Maha alkaa olla jo melko suuri ja kohta saakin alkaa jännittää millaisia pikku pirulaisia sieltä oikein maailmaan putkahtaa. Tässä kuvassa maha näyttää kyllä pienemmältä kuin mitä oikeasti on.

Mamma-koira voi hyvin vaikka onkin väsyneempi kuin normaalisti. Viikon päästä joudun luovuttamaan Siran Outin hoiviin odottelemaan pentujen syntymää. Hieman haikea fiilis, mutta on se sen arvoista. Ja tiedänhän sen olevan erinomaisessa hoidossa. =)

Oli muuten suhteellisen haasteellista trimmata tuollaisen mahan omaava koira. Miten tuohon ranskanleivän malliseen otukseen muotoillaan vatsalinja? Sira ei myöskään jaksanut enää seisä trimmauspöydällä koko aikaa, vaan halusi maata välillä.

Jännittäviä aikoja elellään siis täällä. Olen odottanut niin kauan tätä, etten oikein vieläkään usko todeksi, että minun pieni riisenini on todellakin tiine ja pian minulla (toivottavasti) on kaksi risupartaa. Sen verran innokkaana kuitenkin odotan uutta perheenjäsentä, että nimi on jo valmiina odottamassa ja sekä Siralle, että pennulle on jo uudet pedit ostettuna (musta ja pinkki). ^^

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti