lauantai 30. huhtikuuta 2011

Johan oli ajelut...

Kolmen naisen kopla, Heidi E, Sanna ja allekirjoittanut, kurvailivat jälleen pitkin maakuntaa mustalla Mondeolla. Itse sain nauttia kuskin roolista ja kivaa oli. Luoja, millaista mekkalaa voi lähteä kolmesta akasta. =D ABC:n väki joutui kärsimään meidän olemassaolostamme usein, sillä Sannalla on seurapiirirakko. Montakohan kertaa me käytiin siellä illan/yön aikana?

Vappufiilikset oli enemmän kun kohdillaan, vaikkei vielä vappu ollutkaan. Jutut oli harvinaisen törkeitä, jopa meidän suusta. Lanseerattiin uusia sanontoja, kuten "omenatäti", "kato! omenoita!" ja "nätti koira..." (tästä kuuluu oikeastaan kiitos Lauralle, joka ei valitetavasti tällä kertaa ollut kyydissä). Eikä pidä unohtaa "Siwan kasseja", joista mä varmaan saan kuulla kuittailua koko loppuikäni. Kiitti vaan. ^^

Hauskaa oli, kuten olettaa saattoikin. Uusintakierros on varmasti tulossa. Oli ihanaa nauraa sydämensä kyllyydestä ja unohtaa kaikki huolet ja murheet muutamaksi tunniksi. Vatsalihakset sai kovaa treeniä ja nyt tuntuukin siltä kuin olisi eilen ollut salilla pari tuntia. Mahtava fiilis, eikä edes ole tukka kipeenä. ;)

Mitähän kivaa sitä tänään keksisi?

HAUSKAA VAPPUA KAIKILLE! <3
(Olkaahan kiltisti)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti