keskiviikko 4. toukokuuta 2011

Hitaasti, mutta varmasti

Asiat näyttäisivät nytkähtelevän eteenpäin. Tänään pitäisi töiden jälkeen kurvata pankkiin siirtämään vuokratakuut oikealle tilille, napata tosite matkaan ja sen jälkeen odotella, että koska tuo eilen "tilaamani" luottotiedoista kertova dokumentti suvaitsee saapua. Pikkuhiljaa alkaa muutto siis lähestyä. En jaksaisi odottaa.

Suurimpaan tuskaan olen selannut läpi huonekaluliikkeiden sivuja. Tarvitsisin vielä ainakin hyllystön ja sohvapöydän, sekä jotain muuta pikkusälää, kuten tekstiilejä jne. Minulla on yllättävän kallis maku. Miksi ihmeessä juuri se hienoin sohvapöytä on se kallein? Joutunen siis turvautumaan Ikeaan hankitoja tehdessäni., jotta pääsisin edes hieman halvemmalla. Sielläkin näytti olevan ihan kohtuullisia vaihtoehtoja ja ainakin pikaisella vilauksella juuri sellainen hyllykköratkaisu minkä haluan olohuoneeseeni.

Näillä tiedoilla olohuoneestani tulee valko-musta-pinkki ja makuuhuoneestani valko-musta-violetti (nämä suunnitelmat ehtivät varmasti muuttua vielä monta kertaa matkalla). Kiitos Katrin, minulla on valtavasti ihastuttavia koriste-esineitä, seinähyllyjä ja -koukkuja, jotka eivät ole vanhassa asunnossa päässeet oikeuksiinsa, mutta nyt ne sopivat kuvaan täydellisesti. Ainoaksi ongelmaksi näyttäisi muodostuvan sohvaa vastapäätä oleva tila (ikkuna). Normaalit ihmiset laittaisivat sinne nätin TV-tason ja sen jumalattoman lättätelkkarin, mutta koska minä en omista TV:tä, en tiedä mitä sinne tunkisin. Varmaan koirien pedit. Toisaalta, se olisi myös järkevää kuvaustreenailujen kannalta, sillä siihen voisi aina tarvittaessa sitten virittää valot ja taustat... No, sen näkee sitten.

En MILLÄÄN malttaisi odottaa, että pääsen muuttamaan ja puuhastelemaan sisustuksen parissa. Kaikki on niin selkeänä mielessä (paitsi tuo yksi tilankäyttöongelma ja "hankinko mustat, korkeat jalkalistat" -ongelma), että tahtoisin jo pian päästä toteuttamaan visioitani. Ensimmäistä kertaa elämässäni minua vaivaa sisustuskuume. Minusta on hivenen huolestuttavaa, että minun viimeiset ajatukseni ennen nukkumaan menoa ovat koskeneet jalkalistoja ja mattoja... Luultavasti (onneksi) tämä on kuitenkin ohimenevä ilmiö.

Kuvia kämpästä saatte aivan takuulla heti kun saan sen edustuskuntoon (ja ystäville tiedoksi, että tuparit järjestän kyllä niin pian kuin mahdollista). Saatte sitten kertoa olenko onnistunut sisustuksen kanssa vai en. =D

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti