torstai 26. toukokuuta 2011

Päivän hyvä työ tehty

Kävin suorittamassa kansalaisvelvollisuuksia ja luovutin verta. Suosittelen lämpimästi käymään jos ette ole vielä käyneet. Siitä saa hyvän mielen ja itselleni ainakin tuli hyvä olokin.

Haastan siis täten kaikki, jotka tämän postauksen lukevat luovuttamaan verta ja näin auttamaan apua tarvitsevia. =)

3 kommenttia:

 1. Kriteerit verenluovutukseen ovat aika tiukat, välillä tuntuu, että liiankin tiukat. Mutta sinustakin voi nyt päätellä monia hyviä asioita kun sovelluit verenluovuttajaksi:) Ja jos noin hyvältä tuntuu, kannattaa ottaa tavaksi käydä säännöllisesti luovuttamassa verta sinne yläikärajaan asti jos vaan kriteerit täyttää...

  http://www.veripalvelu.fi/

  Löytyy ajankohtaisin tieto mitä verta milloinkin kipeimmin tarvitaan, nyt on O- todella vähissä eli jos omaat tämän "yleisvereksi" kelpaavan veriryhmän, niin kipin kapin luovuttamaan!

  VastaaPoista
 2. Olen aina halunnut käydä luovuttamassa verta, mutta pelkään piikkejä niin paljon että ei siitä tulisi mitään :/ Mutta hienoa että useat ihmiset siihen kuitenkin pystyy!

  VastaaPoista
 3. Se ei ollut yhtään kamalaa, eikä sattunut ollenkaan. Jos et katso kun se piikki laitetaan, et edes huomaa mokomaa. Rohkeasti vain luovuttamaan verta! =)

  VastaaPoista