keskiviikko 18. toukokuuta 2011

Muutoksen tuulia osa III


Mitä tapahtuu, kun annetaan uuden kämpän avaimet naiselle, joka on hieman stressaantunut, turhautunut, mutta kuitenkin hyvin innostunut päästessään vihdoin "pienen pintaremontin" kimppuun? No, siitä seuraa luonnollisesti hyvää ja tehokasta jälkeä. Parissa tunnissa sain revittyä melkein kaikki tapetit olohuoneesta irti. Yksi seinä jäi enää huomiselle. Sitten olisi vielä riisuttava makkari tapeteistaan, jonka jälkeen pääsenkin maalaamaan. Jos kaikki menee suunnitelmien mukaan, remppa olisi valmis viimeistään alkuviikosta. Sitten pääsen muuttamaan. Ihanaa!

Se tunne, kun avasin oven ja astelin ensimmäiset varovaiset askeleeni uudessa asunnossani, oli fantastista. Hetken aikaa tutkiskeltuani paikkoja, kävin lattialle makaamaan. Laitoin kuulokkeet korville, musiikin päälle ja suljin silmäni. Tuota hetkeä olen odottanut niin kauan ja vihdoin se on totta. Siinä maatessani, tunsin omituista vapauden tunnetta. Eihän se tässä tilanteessa mitenkään poikkeavaa ole, mutten uskonut sen tulevan näin voimakkaana. Upea fiilis.

Nyt unten maille, että jaksaa taas huomenna reippaasti repiä tapetteja. =) 

Ja linkitetään nyt lopuksi vielä aiheeseen sopiva biisi (jonka myös kämpillä kuuntelin ensimmäisten joukossa). Löysin jopa soppelin videonkin. Olen siis suunnaton Harry Potter fani ja ainoa syy miksi en muuta Tylypahkaan on se, että Severus kuoli. Todellisuus ei ole minua varten. Onneksi on olemassa kirjat ja hyvin vilkas mielikuvitus.

2 kommenttia:

  1. Jee onnea uuteen kotiin! :) Ja ihana video, varsinkin biisi (Spiritin soundtrack on yksi parhaista). :)

    VastaaPoista
  2. Kiitos!

    On tätä jo odotettukin. Nyt vaan kauhee tsemppi päälle, että saan seinät maalattua ja pääsen muuttamaan.

    Ja tuo soundtrack on kyllä hyvä. Monta hyvää/kohtalaista biisiä. Leffassa itsessäänkään ei ole moittimista.

    VastaaPoista