torstai 26. toukokuuta 2011

Kun jotain puuttuu...

Onpa orpo fiilis. Rakas kamerani on huollossa ja minusta tuntuu kuin pala minusta olisi kadoksissa. Toivottavasti saavat sen muistikortin irrotusmekanismin toimimaan, ettei sen takia tarvitse alkaa miettiä uutta kameraa (tai siis mietin sitä muutenkin koko ajan, mutta ettei olisi pakko hankkia uutta). Onneksi ystaväni Sanna lupasi lainata minulle kameraansa ensi viikolla, että saan sovitut kuvaukset hoidettua. Muuten olisin ollut melkolailla nesteessä. Kiitos siis Sannalle!

Eilinen ilta kului mukavasti vaatteita viikatessa. Tässäkin operaatiossa minua jeesaili Sanna. Ihme ja kumma, kaikki vaatteeni näyttäisivät mahtuvan kaappiin. Opin uusia asioita itsestäni. Olen näemmä saakutin tarkka siitä, miten vaatteeni järjestelen. Yllättävä käänne. "Laita se paita siihen pvc-hameen ja sen valkoisen kauluspaidan väliin ja ne aamutakit sinne oikealle...."  No, ei kai se väärin ole. Naurettua tuli niin paljon, että nyt on vatsalihakset kipeinä.

Viikonlopun aikana olisi tarkoitus tehdä muutamat kuvat valmiiksi ja TOIVOTTAVASTI shoppailla hyllykkö olohuoneeseen, jotta saan kirjat ja koriste-esineet paikoilleen. Sitten puuttuisi enää sohvapöytä ja matot, joiden löytäminen tuntuu olevan lähes mahdoton tehtävä. Mistä ihmeestä voisi löytää kaksi pyöreää mustaa mattoa? Yöpöytä puuttuu myös, mutta sellainen on jo löytynyt ja käyn hakemassa heti kun aikaa liikenee. Voisin myös yrittää napata jotain kuvia kämpästä kännykällä alkuun. Kunnon kuvia saatte sitten kunhan koko kämppä on "valmis".

Ai niin! Sain myös vihdoin ostettua uudet vanteet autooni! Kiitos Hapa! Kohta saan siis nauttia uusista renkaista. Luksusta!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti