keskiviikko 4. toukokuuta 2011

Odotusta ilmassa

Tämä viikko on mennyt ihan tolkuttoman hitaasti. Voisiko jo olla perjantai, että pääsee "omenatiimin" kanssa syömään ja viettämään laatuaikaa. Lauantaina tallin väki saa jälleen ihastella suloista ääntäni, sillä minut on nakitettu kisoihin kuuluttajaksi ja "viralliseksi kuvaajaksi". Kuvia tosin porukka joutuu odottelemaan hetken, sillä lauantaina illalla käännän Mondeon nokan kohti Saarijärveä, josta palaudun takaisin maanantai-iltana.

Maanantaina minunkin elämäni hieman muuttuu. Minä saan pikkusisaruksen. Äidilleni tehdään suunniteltu sektio. Sääli etten varmaankaan pääse tuota itse toimenpidettä seuraamaan. Se olisi äärimmäisen mielenkiintoista. Pääasia kuitenkin on, että kaikki menee hyvin ja lapsi saadaan pihalle vähemmillä taisteluilla kuin minut aikanaan. Minä kun tein kaikkeni, ettei minun olisi tarvinnut syntyä.

Siran la lähestyy myös uhkaavasti. Jännittävää nähdä kumpi ehtii ensin, mutsi vai koira. Määrällisesti Sira voittaa varmasti (onneksi). Toivottavasti myös Siran kohdalla kaikki menee hyvin ja pennut ovat terveitä.

Jännittäviä aikoja on siis edessä. Mitähän tämä tuleva kesä vielä tuokaan tullessaan?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti