lauantai 25. kesäkuuta 2011

Erilainen juhannus...

...muttei kuitenkaan kovin huono sellainen.

Tänä juhannuksena päätin olla lähtemättä mihinkään rientoihin ja jäin koirahoitajaksi. Oletusarvoista huolimatta tämä osoittautui aivan loistovalinnaksi. Ehdin puuhastella vaikka mitä mukavaa, mm tehdä laitumen hevosille, siivota kämppää, pestä pyykkiä, trimmata harjakoirat, käydä lenkkeilemässä, viettää aikaa ystävien kanssa, käydä ajelemassa jne. Oikeastaan en olisi voinut viettää juhannustani paremmissa merkeissä. Positiivisimpana asiana todettakoon, että ainakaan minulla ei ole ollut huono olo yhtenäkään aamuna, eikä tarvitse potea hillitöntä morkkista. ;)

Sen verran tylsyys kuitenkin pääsi iskemään, että päädyin kokeilemaan "sanomalehtikynsiä" ( Welcome to my nails -blogista löytyy ohjeet ) ja nämähän ovat aivan huiput. Ihastuin heti. Tosin pitihän tästäkin ideasta tehdä vähän "omannäköisempi". Arvaatte varmaankin millaista kirjallisuutta luen mieluiten....


Lenkkeilyn ohessa kävin taas muistuttamassa itseäni siitä, kuinka kauniilla paikalla asunkaan. Parin minuutin kävelymatkan päässä minulle aukenee "oma pikku-Toscana" (kuten Maria näkymiä osuvasti kuvaili). Jos olisin tippaakaan romanttinen persoona, voisin kuvitella tuonne pienen lammen rannalla hyvinkin romanttisen piknikin.Pitää käydä ihan kunnon kameran kanssa leikkimässä maisemakuvaajaa tuolla heti kun vain on aikaa.


Lopuksi vielä kuva hyvin tyytyväisistä kavioeläimistä, jotka pääsivät tänään nauttimaan laitumen annista. Sannalle suuuuuren suuret kiitokset laitumentekoavusta. Olisin saattanut kiroilla muutaman sanasen enemmän, jos en olisi apuvoimia saanut. Näitä aitoja väsätessä todella vietettiin juhannusta kosteissa tunnelmissa. Se tunne, kun kengät on niin märät, että niiden sisällä voisi olla henkilökohtainen uima-allas...


Toivottavasti teillä kaikilla muillakin on ollut hyvä ja positiivinen juhannus!

P.S. Eräälle ystävälleni vielä kerran suunnattoman suuri kiitos erittäin yllättävästä "egoboostauksesta". Sanasi todella tekivät minut kovin onnelliseksi. =)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti