torstai 30. kesäkuuta 2011

Addiktio?

En yleensä kirjoittele shoppailuistani, mutta nyt on aivan pakko. Viimehetken "paniikkiostokset" kun ovat speciaalini, toteutin taktiikkaa tälläkin kertaa. Töiden jälkeen hipsin kiireenvilkkaa Mustiin & Mirriin tutkailemaan valikoimia ja hypistelemään toinen toistaan ihanampia uutuuksia, sekä vanhoja suosikkeja. Otin jopa kuvia "saaliista", tosin vain puhelimella.


 Saagan ensimmäinen oma panta <3

Mukaan tarttui:
- Pentupanta Saagalle (pinkki, tuliko yllätyksenä...)
- Puruluita
- Skunkkiraato (laiskana ihmisenä en millään jaksaisi siivota päivittäin pehmolelujen sisälmyksiä kämpästä, joten onneksi nykyään saa ostaa pelkät "nahat")
-Psykehiiri (ainakin Gille rakastaa sen omaa "Sinistä Hiirtä", joten ehkä Saagakin tykkää...)
- Narulelu
- Klikkeri pinkillä ranneremmillä (sopii treenivaatteiden väriin)

Tein samalla inventaarion vanhoihin koiratarvikkeisiin, jotka ovat muutosta tähän päivään asti olleet pahvilaatikossa. Minulle heräsi pieni epäilys, että minulla saattaa olla jonkinlainen addiktio pantoihin ja hihnoihin. Niitähän oli vaikka kuinka paljon! Rehellisesti sanottuna en ole koskaan tajunnutkaan paljonko näitä on oikein kertynyt...

Pannat ja hihnat (ja parit valjaatkin)

Treenivermeitä
(tästä kuvasta puuttuu vielä kahdet treenihousut, "huonon kelin liivi", sekä liuta leluja)


Ajattelin listata muutamia suosikkejani...

"Goljat"

Tämä panta on ehdoton lempparini. Yksinkertainen, kestävä, helppo pujottaa koiran kaulaan, sekä myöskin näyttävä.

Arkivermeet


Isolenkkinen ketjukurkkari ja superkevyt talutin ovat eniten käytössä "kotioloissa".

City- pannatIhmistenilmoille mentäessä on (tottakai) laitettava edustavampaa vermettä koirallekin. Ei kai sitä nyt voi mennä citylenkille kulahtanut panta kaulassa? Punainen niittari on aivan uusi. Heidi E. toi sen Siralle "mammalahjaksi". Sira kiittää!  =)

Panta-addikti tässä siis hei! Näitä ei ilmeisesti voi olla liikaa, sillä haaveilen mm valkoisista nahkapannoista ja hihnoista molemmille koirille. Treenivermeitäkin pitäisi ostaa lisää ja uudet "jokasään treenihousut" olisi kivat (olettaen että tälläkertaa saan "jokasään palveluskoiran", jota huvittaa puuhastella myös muulloinkin kuin auringonpaisteessa). Kyllä! Tähän(kin) harrastukseen saa menemään kaikki rahat (ja vähän päälle). Rakastan välineurheilua.

No joo. Fiilikset ja ajatukset alkaa olla jo melkolailla "koiramaisia". Viimeinen yö ilman koiria edessä. Soittelin tänään treenipaikkaa Siralle (ja toki itselleni) ja näillä näkymin pääsemme mukaan kokeilemaan pelastuskoiratreenejä. Kämpänkin olen ehtinyt jo laittaa "koiraystävälliseen" kuosiin. Ihana jännityksen tunne. Aion nauttia tästä täysillä, sillä tiedän kokemuksesta, että minua tulee huomisesta alkaen v*tuttamaan monta, monta kertaa ja hermoni ovat usein koetuksella. Lisäksi saan monet kerrat todeta olevani koiriani tyhmempi (ei toki tule yllätyksenä)... Tiedän myös, että saan monia onnistumisen tunteita, uusia oivalluksia, saan paljon liikuntaa ja tapaan uusia kiinnostavia ihmisiä. Ja kaikki tämä vain siksi, että minulla on koiria.

Julkaistaanpa nyt vielä ensimmäinen kuva uudesta tulokkaasta:

Sunique Valkyria "Saaga"


8 kommenttia:

 1. Täällä on yksi koiranleluaddikti... Pantojakin ostaisin kovin mieluusti, mutta vielä asun äitini kanssa niin vanhus pistää vastaan ;) Mutta koiralla ei voi koskaan olla liikaa leluja, olen sitä mieltä!! Varsinkin netistä löydän aina kaikenlaista kivaa koiralle!

  Kovasti pitkähermoisuutta uuden tulokkaan kanssa. Mekin ollaan harkittu kihlattuni kanssa toisen koiran hankkimista mutta vielä on vähän auki että miten se toteutetaan käytännössä.

  VastaaPoista
 2. Olen samaa mieltä. Koirilla ei voi olla liikaa tavaraa. =D

  VastaaPoista
 3. Niinkuin ei myös hevosillakaan. "Oi sillä ei ole just ton väristä satulahuopaa!!!"

  VastaaPoista
 4. Taidan olla outo, kun mulla on koiralle vain yksi panta ja kaksi hihnaa (joista toinen on puoliksi poikki pureskeltu). =D

  VastaaPoista
 5. mulla taitaa olla sama ongelma... kesäkuun alussa kävin läpi hevosteni kissojeni ja koirieni tarvikkeet... ihan julmettu määrä tavaraa! puoliakaan en muistanut edes olevan olemassa.... :D mietinkin että miten mun hevosten kaapit tallilla on ihan täynnä, kotona varasto ja autotallissakin on ihan kehuttava määrä niiden tavaroita, vastaus taitaa olla se että en osaa koskaan ajatella satunkohan tarvitsemaan jotain näistä oikeasti :D

  VastaaPoista
 6. Äläpäs nyt, ei tuossa vielä kovin paljoa ole tavaraa, täälläpäin on yksi täpötäysi pantanaulakko diivailupannoille (joista suurin osa on ihan käyttöpantojen vertaisia), kaapissa yksi korillinen lisää, yksi jalkanaulakko juoksutus- etc tavaroille ja sitten hihnoja ja puolikurrareita löytyy vielä omienkin takkien seasta. Ai niin ja se näyttelyhihna & -panta -komppania josta riittäisi vähintään kymmenelle koiralle. Takkeja ja muitakin on ihan riittämiin aina bodytyyppisistä "alusasuista" isoihin ja paksuihin enkkufilttitakkeihin.
  Näyttelyhäkkejä on tällä hetkellä... odotas, kuusi tai seitsemän ja sitten tätä muuta tavaraa vielä tukkakoiran turkinhoitovälineistö turboföönistä trimmipöydän kautta aika moneen shampookanisteriin.
  Hulluksi sanovat joskus :D

  VastaaPoista
 7. Kuinka musta tuntuu, että oon nähny ton skunkin kirjaimellisesti raatona sun olohuoneen lattialla? Ja onko toi pinkki narupuruluulelu se epämääränen pinksu lankamytty? XD

  VastaaPoista