lauantai 24. maaliskuuta 2012

Fanny

Beauty can be found even in the darkest of times, if one only remembers to look for it.

Päätettiin aikalailla extempore kuvata Fannyn kanssa "jotain punkkarityylisiä kuvia". Tällaista on hauska puuhastella, etenkin kun saa toteuttaa itseään mielin määrin, myöskin stailauksen osalta. Onneksi on tullut treenailtu omaan tukkaan tuota tupeeraamisen jaloa taitoa niin saatiin "keesi" komeasti pystyyn. Ei muuten sitten kaatunut tuulessakaan. Meikin kanssa epäonnistuin hiukan, sillä en onnistunut tekemään sellaisia huulia kuin olisin halunnut. Pitää testata sama tekniikka toistamiseen vahingosta viisastuneena.

Tässä tuli samalla todettua miten mukavaa on, kun studioltä löytyy jos jonkinlaista rompetta. Perus tuoli olisi ollut ihan liian tylsä tähän, joten päädyin autonrenkaisiin. Olisin halunnut käyttää neljää, mutta yksi uupui joukosta. Noh. Ihan kaikkea ei voi saada, eikä se varsinaisesti menoa haitannut. Kuvaukset sujuivat muutenkin leppoisissa merkeissä. Olin jopa kerrankin päättänyt hyvissäajoin miten valaistuksen laitan ja myöskin pidin suunnitelmastani kiinni kynsin hampain. Mallikin suoriutui tehtävästään upeasti vaikka olikin linssin edessä ensimmäistä kertaa.

Kiitokset Fannylle mukavista kuvauksista ja pahoittelut hiustesi kokemien kärsimysten vuoksi...

Infoa kuvasta:

Kuva: minä
Edit: minä
Malli: Fanny
Stailaus: minä3 kommenttia:

 1. Viimeisestä kuvasta tulee mieleen Shrek-elokuvasta se Tittelintuure vai mikä se olikaan :D Hienoja kuvia taas kerran!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitosta taasen! Tuo keesi oli tosi hauska tehdä. =D

   Poista
  2. En kyllä yhtään ihmettele jos nautit tuosta keesin vääntämisestä :D Mutta ihan mahtavia kuvia, en vaan voi lopettaa näiden tuijottelua :D

   Poista