torstai 15. maaliskuuta 2012

Rasse


Valloittavan suloinen valkoisenpaimenkoiran pentu, Rasse, piipahti studiovisiitillä. Pikkuinen oli niin suloinen, etten meinannut malttaa kuvata ollenkaan. Olisin melkein mieluummin leikkinyt pennun kanssa ja paijannut sitä. Se on niin pehmoinenkin...

Koska kyseessä tosiaan on pikkuinen pentu, kuvaukset mentiin täysin sen ehdoilla. En olisi ikimaailmassa uskonut, että tuollainen kersa voisi olla noin kärsivällinen ja tottelevainen. Se poseerasi kuin vanha tekijä, eikä tuntunut kyllästyvän ollenkaan. Olisivatpa kaikki koirat samanlaisia (mm omani jotka pitäisi myös raahata studiolle lähiaikoina).17 kommenttia:

 1. ihania kuvia :) itse olisin ehkä kaivannut tummempaa taustaa, kun valkoisen koiran erottaisi sitten paremmin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Janita. Olen vähänniinkuin ottanut missiokseni opetella tulemaan toimeen tämän valkoisen taustan kanssa kun tulee niin paljon kuvattua mustalla ja harmaalla. Valkoinen valkoista vasten on mukava haaste itselle. =)

   Poista
 2. Awwwss, äääkkksss!!! NIIIIIN IHANA!

  Söpöjä kuvia!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Rasse on aivan supersuloinen. Olen sitä mieltä, että näin suloisten otusten olemassaolo on melkein laitonta. ^^

   Poista
 3. Voi, että kun hän on suloinen! Mäkin oisin kaivannu tummempaa taustaa, kun nyt tausta ja koira on samanväriset, tummemmalla sen koiran erottais vähän paremmin (:

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tosiaan tässä on kyseessä valkoinen valkoista vasten harjoitus. Haluan ehdottomasti oppia tämän tekniikan. Varmasti tästä koirasta tulee kuvia tummallakin taustalla. ^^

   Poista
 4. Eikä, enhän mä kestä! Hillittömän suloinen otus! :)) Ite henkilökohtasesti kyllä tykkään tuosta valkoisesta taustasta, se ei ole ihan niin tavallinen kuin musta/harmaa tausta :)

  VastaaPoista
 5. Minusta tuo tausta on just hyvä valkoiselle pentukoiralle ^_^
  Kuvat on niin paljon "puhtaampia" ja sopii leikkisälle pennulle paremmin. Kuka nyt haluaa noin ihanasta ilmestyksestä vielä ottaa mustalla tai harmaalla taustalla kuvia! :)

  Tässähän tulee ihan hinku, että tahtoo omasta westie pennustaan studiokuvia! :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sitten ei auta muuta kuin raahata pentu studiovalojen välkkeeseen. =D

   Poista
  2. Pitää ehkä vähän vielä harjottaa tota meidän kaveria, se kun on perus terrieri, kaikki mikä roikkuu ja liikkuu pitää käydä tarkastaas ja toisinaan vähän jopa roikkua niissä :D

   Poista
  3. Sehän on vain hyvä juttu jos pennussa on elämää ja se näkyy vielä kuvissakin. ;)

   Poista
 6. Ylisuloinen otus, taas iski pentukuume! Ja mä ainakin tykkään tosta valkosesta valkosta vasten, tosi hienoja kuvia jälleen kerran :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuo pentu on ihan superihana ja aiheuttaa kenelle vaan pentukuumeen. Onneksi itsellä on pentu pahimmassa iässä, joten olen edes hieman immuuni pennuntuoksulle. =D

   Poista
 7. ÄÄ! Tää ei auttanut yhtään tähän jo aiemmin äärimmäisen korkeaan kuumeeseen kyseistä rotua kohtaan. Tahtoo kanssa<3 Super hienoja kuvia! Otuksen piirteet korostuvat kivasti valkoista vasten; kyllä kehtaisi teettää isokin printti noista!:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hyvä, että tykkäsit! =)

   Melko haaste oli kyllä saada kuvat onnistumaan. Ei ollut mitenkään kaikista helpoin yhtälö. =D

   Poista
 8. Ihania nää molemmat sarjat rassesta:I Voisitpa joskus käydä kuvaamassa meidänki hepat ja koirat!:D Monet näistä kuvista on myös hyviä inspiraation lähteitä piirtämiselle:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihanaa että tykkäät! Riippuen missäpäin vaikutat, voi ne kuvaukset joskus vaikka järjestyäkin. =)

   Poista