sunnuntai 18. maaliskuuta 2012

Vaikeita juttuja


On se kumma kun ihmisen pitää vaivata päätään niillä kaikista hankalimmilla asioilla. Tässä tapauksessa kyse oli miehen kuvaamisesta, jota en vain osaa, en ymmärrä, enkä hallitse. Kaikki on jotenkin niin paljon hankalampaa kun kuvaa miestä. Valojen laittaminen on vaikeampaa, puhumattakaan ohjaamisesta. Kysymys kuuluu: Miten miehen saa näyttämään hyvältä kuvassa?! Ei voi olla näin vaikeaa ja hankalaa ja haasteellista. (valivalivalivali...)

Visan kanssa oli kuitenkin helppo harjoitella, koska yritys oli yhtä kova kuin minullakin ja sain aivan vapaasti kiukutella niin paljon kuin sielu sieti, eikä mikään tullut malli-paralle yllätyksenä. Minun marisemisesta huolimatta saatiin pari ihan ok ruutua aikaan. Ensikerralla sitten vähän viisaampina ja toivottavasti hieman idearikkaampina liikenteessä.

Visalle kiitos kärsivällisestä malleilusta!


2 kommenttia:

  1. Mustavalkokuvat (etenkin kasvokuvina) näyttävät minusta parhailta, kun kuvattavana uhrina on mies! Kannattaa kokeilla miltä sellaiset ruudut sinusta vaikuttavat. Lisätehostusta saa tietty HDR-tekniikalla.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Pitäisikin tosiaan taas treenata mustavalkokuvia. Suurin ongelma on kuitenkin se, etten osaa ohjata miehiä. Se on jotenkin ylitsepääsemättömän vaikeaa. -.-

      Poista