keskiviikko 7. maaliskuuta 2012

Lingerie

© Hannu Perälä

Tulipa tämäkin "taiteenlaji" sitten kokeiltua. Nämä on taas niitä kuningasideoita, jotka opettaa, että kannattaa pitää se suu välillä kiinni tai joutuu toteuttamaan uhkauksensa. Tässä kävi juurikin niin. Hannulle ja Jossulle joskus saatoin mainita että tahtoisin toteuttaa tällaisen kuvasetin ja niin sitten porukalla tehtiinkin. Hannu otti kuvat ja Jossu toimi assarina. Minun tehtäväni oli ennen kuvauksia juosta pitkin kaupunkia etsimässä sopivaa asustusta (olen paniikkishoppailun maailmanmestari), sekä saapua paikalle. Kuvankäsittely jäi tällä kertaa myös minun harteilleni, ainakin näin ensialkuun.

Vähäsen meinasi tätä kuvauskohdetta jännittää ensin, mutta aika nopeasti mokomat fiilikset unohtui kun Hannu kertoi tahtovansa ikuistaa tilanteen, jossa hän menee perse edellä puuhun. Lupasin toteuttaa tämän toiveen kesällä...

Mitähän sitä itse kuvailisi seuraavaksi?

Näillä eväillä ja näihin tunnelmiin... Hyvää yötä!

© Hannu Perälä

© Hannu Perälä

© Hannu Perälä

© Hannu Perälä

9 kommenttia:

 1. Toi toinen kuva on mun lemppari! Todella hienot varjot.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Thanks Sonja!

   Hannu teki kyllä näiden kuvien kanssa hyvää työtä. =)

   Poista
 2. Uuuuh, hienoja! Itse haluaisin antaa jotain tällaisia kuvia itsestäni huomenlahjaksi tuolle miehelle, mutta en tiedä täälläpäin ketään kuka näpsisi näitä :D Kai pitää pyytää kaasoa ottamaan kuvat.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mulla on varmaan dementia kun en muista missä sä tarkalleen vaikutat. Voisin kysäistä jos sillä suunnalla olisi joku näppärä kuvaaja käytettävissä. =)

   Poista
  2. Kankaanpäässähän mä :) Ja älä huoli, dementiaa on täälläkin päin, koska mäkin oon unohtanu et missä sä vaikutat :DD

   Poista
  3. Viskaapa mua aiheeseen liittyen meilillä. Mulla on sulle muutamakin ehdokas. =D

   Poista
  4. Heitän sulle meiliä takaisin tänään illalla. =)

   Poista