tiistai 28. kesäkuuta 2011

Ellan kanssa treenailua

Tänään sain pitkästä aikaa olla jonkun muun kuin itseni kuvattavana. Ella halusi treenailla valoja, kuvaamista ja photaria, joten hän sitten reippaana tyttönä fillaroi tänne minun kämpilleni välineistöni ääreen. Meillä oli oikein mukavat kuvauskekkerit, ei niin kovin vakavat, vaikkakin yritin neuvoa ja opastaa parhaan kykyni mukaan tarvittaessa.

No, pidemmittä höpinöittä ensimmäisen setin kuviin. Tarkoituksena oli tehdä helppoja "goottikuvia". Tuulikoneen virkaa toimitti hiustenkuivaaja (jonka onneksi saa puhaltamaan myös kylmää). Ensimmäinen kuva laiteltiin yhdessä, mutta toisen Ella saikin sitten fiksailla ihan itse. Tykkään näistä kuvista paljon. Kiitos Ella!



Toisen setin kanssa päätimme vähän pitää omaa hauskaa. En olekaan pitkään aikaan mennyt suihkuun vaatteet päällä. Märkä paita on muuten melko äkkiä kylmä näin kesälläkin, mutta mitäpä sitä ei hyvän kuvan eteen tekisi... Photaroinnin hoidin itse koska olen malttamaton ja halusin kokeilla uusia juttuja heti, enkä hetken päästä. Iso kiitos Millalle toimivasta sadetutoriaali -vinkistä. Tätä kuvaa oli todella, todella hauska tehdä ja siitä jopa tuli juuri sellainen kuin alunperin halusinkin. =)


2 kommenttia: