sunnuntai 1. heinäkuuta 2012

Meren Haltija

"The Ocean elf"

Kenellekään ei liene yllätys, että rakastan fantasiaa kaikissa muodoissaan, kirjoina, elokuvina, kuvina, omassa päässäni jne jne. Lista on loputon. Luen paljon, suurimmaksi osaksi kaikenlaista fantasiahömppää. Mitä kauempana todellisuudesta, sen parempi. Pakostakin se heijastuu oikeaankin elämään, ainakin kuvien muodossa jos ei muuten. Tiedä sitten onko se hyvä vai huono asia.

Tämä kuva on loistava esimerkki siitä, mitä mielikuvistusmaailmaan katoaminen aiheuttaa pienelle ihmiselle. Viime viikot ovat olleet kohtalaisen raskaita lähinnä duunien vuoksi, joten pienet pakohetket ovat olleet enemmän kuin pakollisia. Yhdestä tällaisesta matkasta syntyikin idea bikinikuvaan. Itseasiassa alkuperäisidean mukaan kuva olisi pitänyt ottaa kaatosateessa, mutta koska Suomen kesä päätti olla antamatta sitä meille lupauksista huolimatta, kuvasimme ilman. Ajattelin ensin, että teen sateen photarissa, mutta hylkäsin senkin ajatuksen ja ajattelin kokeilla jotain ihan muuta. Pääpointtina oli kuitenkin tehdä fantasiatyylinen kuva.

Kuva on sinänsä muutenkin poikkeuksellinen, sillä minusta ei ole bikinikuvia liiemmin otettu, enkä itsestäni edes tavallisia bikinikuvia halua otettavankaan. Joku, jonka ruho siihen paremmin riittää, saa hoitaa ne minun puolestani. Itse kun en omista esimerkiksi kilometrisääriä, jotka mielestäni melkeinpä kuuluvat kauniiden bikinikuvien funktioon. Mutta tämänkin asian voi tehdä toisin, kuten yllä näemme. Yllätin myös kuvausjengin bikinivalinnallani. Uskonpa, että jokainen oli varma, että värivalintani olisi musta. Tosin uskon myös vakaasti, etten tule näitä bikineitä käyttämään tämän jälkeen...

Olosuhteista johtuen kuvausryhmämme oli tällä kertaa poikkeuksellisen suuri. Kuvasimme vaihtelun vuoksi studion seinien ulkopuolella, ihan oikeasti meressä. Vaikka keli ei mikään vähäpukeisuuteen kannustava ollutkaan, säästyimme kaikki (minä mukaanlukien) paleltumiselta ja meininki pysyi koko ajan leppoisana ja rentona. Hannu hoiteli kuvaamisen, Jussi jeesaili valojen suunnittelussa, sekä otti making of -kuvat Jossun ja Pekan häärätessä salamoiden kanssa. Minun hommani oli yrittää näyttää nätiltä ja jälkeenpäin photaroida kuva kuntoon.

Kiitos kaikille mukana olleille! Oli ihan huippua!

Infoa kuvasta:

Kuva: Hannu
Malli: minä
Edit: minä
Assarit: Jussi, Jossu ja Pekka

Making of kuvat löytyvät TÄÄLTÄ.

Pistetäänpä tähän loppuun vielä teemaan sopiva biisi:

4 kommenttia: