torstai 12. heinäkuuta 2012

Takaisin lähtöruutuunKoska olen hyvin itsekriittinen, minulle tulee joskus olo, etten osaa mitään, ole mitään tai pysty mihinkään. Varsinkin valokuvauksen saralla tämä fiilis pyrkii ajoittain pintaan erittäin raastavana, kuten esimerkiksi tänään kävi. Tai oikeastaan sellainen pieni "kuvausmasennus" on ollut päällä jo hetken aikaa. Duunissa kuuntelin pikku angsteissani Avril Lavignea (kyllä, minullakin on pimeä puoli...) ja hakkasin kaikessa hiljaisuudessa päätäni pöytään.

Aikani itsesäälissä kieriskeltyäni päätin, että nyt saa kyllä riittää. Ainoa tapa päästä tästä tilanteesta on palata takaisinpäin ja kuvata pitkästä aikaa ihan vain tavallista perushöttöä iki-ihanilla pihtivaloilla valkoista taustaa vasten. Ei muuta kuin puhelin käteen ja viestiä ensimmäisenä päähän tulleelle mallille menemään. Tälläkertaa aivoruletti "suosi" Fannya, jolla ei myöskään ollut tänään mitään parempaakaan tekemistä kuin lähteä kanssani nauttimaan studion infernaalisesta lämmöstä. Henkilökohtaisesti meinasin kuolla ennen kuin olin saanut edes valot paikoilleen.

Tällä kuvauksella ei ollut mitään muuta fuktiota kuin antaa minulle "säätövapaa" kuvaussessio. Toisinsanoen tarvitsin palautuksen lähtöruutuun. Tsekkailin myös huvikseni ensimmäisiä haparoivia yritelmiäni studiovalojen kanssa ja ilokseni totesin, että olen saattanut tämän puolentoista vuoden aikana jopa oppia jotain. Vaikka opittavaa onkin vielä paljon ja vähän päälle, se ilahdutti minua silti. Jopa siinä määrin, että siirryin kuuntelemaan hieman vähemmän angstista musiikkia (samalta artistilta kylläkin). Tästä on taas vähän parempi jatkaa harjoituksia.

Kiitokset Fannylle tästä mukavasta terapiakuvaussessiosta. Oli superhauskaa!

Infoa kuvista:

Kuvat: minä
Edit: minä
Malli: Fanny

5 kommenttia:

 1. No problemo! Hauskaa oli (as always), vaikka studiolla olikin ihana trooppinen ilmasto. :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, se on kyllä nyt melkoinen hikikoppi tuo studio. Mutta onneksi on tuulikone niin ainakaan mallin ei tarvitse kärsiä ihan niin paljon. =D

   Poista
  2. Muuten huom., vaihdoin blogin osotteen; http://ruukkunarsismia.blogspot.com :)

   Poista
 2. Vastaukset
  1. Kiitos! Kauniista nuoresta naisesta on helppo ottaa kauniita kuvia. =)

   Poista