maanantai 2. heinäkuuta 2012

Perhekuvia puistossaTänään on ollut päivä, jolloin on ollut hieman tavanomaistakin vaikeampaa löytää positiivisia ajatuksia ja nekin löytyneet rippeet ovat onnistuneet ajoittain kääntymään päälaelleen. Tällaisina hetkinä onkin äärimmäisen tärkeä keskittyä vain ja ainoastaan niihin positiivisiin asioihin, sillä ikävät asiat yleensä ovat niitä, joille juuri tällä sekunnilla ei voi mitään, tai joihin ei voi edes itse vaikuttaa.

Siispä olen käyttänyt kaiken tarmoni niiden positiivisten asioiden esille kaivamiseen. Nämä kuvat sopivat aiheeseen hyvin, sillä ne ovat hyvin positiivisia kuvia. Tuttavaperhe halusi lapsistaan kuvia ja samalla otettiin myös pari perhepotrettia. Minua ilahdutti suuresti, että kuvattavat pitivät kuvista ja ne olivat sellaisia, mitä he olivat toivoneetkin. Uskoisin, että kuvauksista ja kuvista jäi tässä tapauksessa kaikille hyvä mieli. Se onkin tärkeintä vaikkei sitä oman itsekritiikkinsä kourissa aina muistakaan.

Mietin näitä kuvia tehdessäni, kuinka paljon helpompaa olisi, jos muistaisi joka päivä säilyttää sen lapsenomaisen uteliaisuuden ja innostuneisuuden uusiin asioihin, eikä epäilisi vanhojen kokemusten perusteella aina kaikkea ja kaikkien tarkoitusperiä. Kaikki oppi, mitä ihminen elämässään saa tai joutuu vastaanottamaan, ei aina ole hyvää, joten ehkä joskus olisi syytä palata hieman lapsekkaammalle tasolle, eikä ottaa asioita niin aikuismaisen vakavasti. Koettaa pysyä innostuneena, lapsekkaan uteliaana ja ennen kaikkea positiivisena.

Kiitoksia kovasti Susannille ja koko hänen perheelleen mukavasta kuvausiltapäivästä puistossa!


 

3 kommenttia:

  1. Ihan järkyttävän ihana tuo kolmanneksi alin! ♥

    VastaaPoista
  2. Todella kauniita, sadunomaisia kuvia. En ihmettele että mallit tykkäsivät!

    VastaaPoista
  3. Tuo viimeinen kuva on aivan ihana!

    VastaaPoista