keskiviikko 4. heinäkuuta 2012

Odotusta metsässä


Odotusajan kuvat ovat yksi niistä kuvaryhmistä, joita katselen mielelläni, mutta olen ottanut hyvin vähän. Minusta on ihanaa, että raskaana olevat naiset haluavat nykyisin entistä useammin ikuistaa odotusaikansa kuvien muodossa, sillä onhan se loppujenlopuksi aika ainutlaatuista ja lyhytaikaista.

Jokainen on varmasti kuullut sanonnan, jonka mukaan nainen on kauneimmillaan ollessaan raskaana. Täytyy myöntää, että kuvaamani naiset ovat kyseisessä olotilassa suorastaan hehkuneet. Niin myös tämän postauksen kuvissa poseeraava Satu. Kuvasimme kerralla kaksi setti, ensimmäisen metsässä itikoiden ruokana ja toisen saunan olosuhteita imitoivassa studiossa (studiosetistä mahdollisesti kuvia myöhemmin). Mallille annan täydet pisteet kisakestävyydestä, sillä minulta meinasi pettää kunto kesken jo hyvän aikaa ennen Satua.

Halusin ehdottomasti ottaa nämä kuvat minun henkilökohtaisessa satumetsässäni, sillä en ole tänä kesänä päässyt siellä kuvaamaan kertaakaan ja se on kuvauspaikkana niin mainio, että olisi häpeällistä olla käyttämättä sitä.Mikäpä olisikaan parempi paikka ottaa tällaisia kuvia kuin mieltä rauhoittava, kuvankaunis metsä? Lisäksi mallin valitsema valkoinen mekko suorastaan huusi päästä pienelle metsäretkelle.

Kiitos Satu hyvästä seurasta ja rennoista kuvauksista, sekä onnea ja iloa loppuodotukseen!Ei kommentteja:

Lähetä kommentti