sunnuntai 15. heinäkuuta 2012

Satumetsän pakolaiset

Satumetsän pakolaiset

Lapsuudenystäväni Minna tuli luokseni yökyläilemään hetken mielijohteesta, mikä osoittautui loistavaksi ideaksi. Vietimme oikein rattoisan illan viinipullon ja suklaan parissa, keskustelimme syvällisiä, vähemmän syvällisiä ja eksyimmepä jopa baariinkin. Tänään onkin sitten hieman puhalluttanut molempia neitosia, mutta ihmekyllä en saanut itselleni kunnollista krapulaa aikaiseksi.

Luonnollisesti kun sain kerrankin kauniin ystäväni luokseni, meidän piti myös vähän kuvailla. Kuvauspaikaksi valitsin hyttysten valtaaman satumetsäni. Lapsesta asti olen ollut sitä mieltä, että Minna on haltijamaisen kaunis, eikä mieleni ole siitä muuttunut. Kuvien teema oli siis itsestäänselvä. Minnasta tuli satumetsän haltija.

Kuvaukset itsessään eivät olleet niin kovin sadunomaiset, sillä verenimijöiden armeija hyökkäsi meidän kimppuumme välittömästi, eikä jättänyt meitä millään rauhaan. Minna osoitti kuitenkin suurta sankarillisuutta poseeratessaan hyttysten keskellä kauniissa mekossaan, minun kiroillessa kuin lappalainen ja huitoessa hyttysiä, takki päällä... No, opinpa ensikertaa varten sen, että joko a) uitan itseni hyttysmyrkyssä tai b) laitan ilmastointiteippiä suun eteen.

Kaikesta huolimatta meillä, tai siis ainakin minulla, oli huippuhauskaa niin kuvauksissa kuin muutenkin. Seuraavaa kertaa odotellessa. Kiitos Minna!


"Hän päätti jo varhain ettei suostu tekemään
niin kuin me muut ja kuinka käsketään
Tahtoi lähteä pesästään ennen kuin edes oppi lentämään.

Matka ja vapaus
tärkeämpänä kuin itse määränpää.

Hän huutaa vastatuuleen
vaikka myötätuuleen pystyisi kuiskaamaan.
Soutaa vastavirtaan
veneensä pienen koskeen kuohuvaan."Infoa kuvista:

Kuvat: minä
Edit: minä
Mallit: Minna ja Poni

3 kommenttia:

 1. Aivan upeita kuvia taas jälleen kerran!:)
  Kauhea himo tulee ainaa maalaamiseen kun näitäkuvia katselee:D

  VastaaPoista
 2. Vau!Hienoja kuvia :)

  VastaaPoista
 3. eipä näy hyttysiä yhtään kuvissa... minna on kyllä tosi kaunis, hänen kasvonpiirtensä ovat todella kuvaukselliset:)

  VastaaPoista