lauantai 21. syyskuuta 2013

Love is like a song


"Our love is like a song
That we can sing together
Sometimes we get it wrong
It really doesn't matter
There's nothing else so true
As the melody in you
Just knowing that you're there
Just knowing we belong
Our love is like a song"


Annika ja Allan tulivat tänään moikkaamaan minua studiolle kuvausten merkeissä. Studiomme vieressä on kaunis kukkapelto (joka muuten ei ole yhtään niin kaunis kun siellä pitää kävellä), jonne ehdottomasti halusin tämän ihastuttavan pariskunnan viedä pussailemaan. Yltiöromanttista, tiedän, mutta joskus näinkin.

Sitäpaitsi rakkaushan on ihana asia. Se on suuri rikkaus, jos rinnalla on joku sellainen ihminen, joka välittää, kannustaa, tukee ja ymmärtää. Ja en voi tarpeeksi korostaa tuota viimeisintä sanaa. Sitähän se rakkaus vaatii, ymmärrystä. On hirvittävän helppo pitää jostain kauniista/komeasta ihmisestä sen hetken, mutta sitten kun siihen ihmiseen tutustuu oikeasti, saattaa se ymmärrys olla välillä vähän kortilla kun niitä ylläreitä aina tulee. Jotkut suurempia, jotkut pienempiä.

Minähän toki en ole ehkä se parhain mahdollinen puhumaan kyseisestä aiheesta, mutta puolustaudun sananvapaudella. Annikalla ja Allanilla olisi aiheesta varmasti paljonkin sanottavaa. Näillä kahdella tuntui kemiat pelaavan yhteen paremmin kuin hyvin ja heidän kuvaamisensa oli helppoa ja mutkatonta. Kauheasti ei tarvinnut kehottaa pussailemaan. Se onnistui ihan luonnostaan. Oli myös ihanaa nähdä Annikaa pitkästä aikaa ja päästä vähän vaihtamaan kuulumisia ihan livenä.

Kuvauksista itsestään ei ole mitään ihmeellistä sanottavaa. Mallit ja kuvaaja mutapeltoon pönöttämään ja kamera laulamaan, siinä se. Taas kerran oli mukavaa ja leppoisaa, huolimatta jäniksestä, joka melkein säikäytti meidät hengiltä. Lopuksi otettiin vielä Annikasta pari yksittäiskuvaa. Kiitoksia Annikalle ja Allanille mukavasta päivästä, sekä lahjapussista, joka todella tuli tarpeeseen.

Mitä muuten tuumaatte, häiritseekö tuo logo kuvien reunassa silmää?

9 kommenttia:

 1. Hei nainen! Ei kyllä voi muuta sano kun tiiät kyllä mitä teet!
  Ihan uskomattoman hienoja kuvia !
  Wau

  VastaaPoista
 2. En olisi logoa huomannut, jos et olisi sanonut. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hyvä juttu. Sitten se on onnistunut. =D

   Poista
  2. Samoilla linjoilla, oma reaktio kysymykseen "häiritseekö logo?" oli "jaa mikä?" :D

   Poista
  3. Hahah. Hyvä! En nimittäin halua, että se hyppii silmille kuvista. =)

   Poista
 3. Mahtavia kuvia! Logon olisin missannut täysin, jos et olisi sitä maininnut eli ei häiritse kyllä yhtään kuvaa! ^_^

  VastaaPoista
 4. Nää on niin upeita <3 Logo on hieno eikä häiritse ^^ Ja eka kuva on kyllä niin täynnänsä rakkautta ja intohimoa että huh huh <3

  VastaaPoista