sunnuntai 8. syyskuuta 2013

Vuoristorataa

Täällä taas. Kesä meni kohisten ja tekemistä riitti vuorokausien jokaiselle tunnille. Kuvailua on tullut harrasteltua melkein kyllästymiseen asti ja pari videoprojektiakin tuli tehtyä. Mm. pitkästä aikaa jopa omin pikku kätösin editoin yhden videopätkän. Siitä taitaakin olla jo pari vuotta kun olen Premiin viimeksi koskenut. Olen lopputulokseen siihen nähden tyytyväinen. Ehkä linkkaan sen tänne blogiinkin jossain vaiheessa.

Kirjoitusinto on ollut hieman hukassa. Tuntuu, että omassa henkilökohtaisessa elämässä kulunut vuosi on ollut sellaista vuoristorataa, että välillä hirvittää. Itseasiassa "välillä" on melkolailla vähättelyä. Tässä on joutunut katsomaan monen monituista kertaa peiliin ja miettimään asioita mitä haluaa ja mitä on niiden takia valmis tekemään. Uskon silti, edelleen, vakaasti olevani oikealla tiellä. (Asiasta paremmin tietävät voivat toki esittää eriävän mielipiteensä.) Tässäkään tilanteessa ei liene auta muu kuin nauttia kyydistä silloin kun se on kivaa, ja kun pelottaa, laittaa silmät kiinni.

Monen muun asian ohella olen vihdoin aloittanut opiskelut ammattikorkeakoulussa. Minusta pitäisi tulla jossain vaiheessa tradenomi. Suuntautumista en ole ihan vielä päättänyt varmaksi. Nähtäväksi jää miten käy. Toivottavasti hyvin.

No joo, se noista elämän mutkista ja risteyksistä. Teoreettisesti kaikki on vanhoissa uomissaan ja ainoa ulospäin näkyvä muutos lienee hiusten väri, joka palautui viimein takaisin mustaan, sekä myöskin hiusten raju lyheneminen (josta omakuvani otti aika paljon isomman kolauksen kuin olisin voinut kuvitella), mutta se kasvanee vuosien varrella takaisin. Kuvauspuolella taasen on tapahtunut kaikenlaista. Olen kuvaillut kesän aika yllättävän paljon ulkosalla ja muutamat häätkin tuli nähtyä. Onnittelut vielä tätäkin kautta kaikille hääpareille, joiden häissä sain olla mukana. Nämä kaikki kuvailut ovatkin olleet minulle pelastus kaiken tämän muun keskellä. Silloin kun kuvaan, saan hetkeksi unohtaa kaiken ja tuntea hallitsevani tilannetta. Se on ihanaa.

Tässä vielä postauksen lopuksi muutama kuva tältä kuluneelta ajalta. Osa pitää säästää myöhemmäksi. Mitenkäs teidän lukijoiden kesä on mennyt
2 kommenttia: